Krokum kapret kongepokalen i Nordisk jaktskyting

Det ble kveld på skytteranlegget til Løiten JFF før Terje Krokum fra Nidaros JSK kunne kysse kongepokalen, som det synlige bevis på at han er årets mester i Nordisk jaktskyting.
Lørdag, 1. juni 2019 - 21:48

Med en poengsum på hele 380, kunne ingen tukte trønderen. 

– Det har ikke helt gått opp for meg enda. Jeg er mest fornøyd med elgen og trapen, sier den sindige trønderen til Jakt & Fiske, som kan se tilbake på en lagskytingsbronse fra tidligere mesterskap i skyttergrenen. Beste dame på Løiten ble Tonje Fuglås Kvendbø fra Surnadal JFF med 328 poeng, mens Jon Olav Helden fra Verdal JFF kapret juniortittelen med 342 poeng. Beste veteran ble Geir Ståle Vie fra Førde JFL. Vie sluttet på 349 poeng.

Fullstendige resultatlister finner du hos NJFF Hedmark.

Emneord: 

På forsiden nå