Annonse

Test av Pinewood Furudal hundeførervest

Test av Pinewood Furudal hundeførervest.

Bli itj fæst uten honjførervæst

Pinewood har laget en god og praktisk vest for hundeføreren.

Publisert

Går du som hundefører, er det greit å være synlig for postrekka og i tillegg ha plass til diverse remedier. Det er dette behovet Pinewood ønsker å fylle med sin hundeførervest Furudal.

Lommer for liten og lommer for stor

Vesten er tofarget grønn og signaloransje, og byr på to store belglommer i front med hver sin fleeceforede varmelomme på baksiden. Hvert bryst har to lommer, hver skulder har en hempe til antenne for radio. 

På venstre side finnes en egen liten lomme med integrert D-ring, samt en liten og stor lomme på innsiden av vesten. Som om dette ikke var nok, byr vesten også på ei romslig rygglomme med åpning på begge sider. Her vil selv en uhelbredelig ting-Mathias få med seg alt pikkpakket.

Magebelte

Vesten har stramming nederst, og åpnes med en solid YKK- glidelås med kraftig hempe. Denne klarer du fint å åpne med hansker eller votter ved behov. Et kraftig magebelte med stor plastspenne lar deg stramme vesten om ønskelig, også her finner du en egen D-ring.

Hempene er store nok til at du kan tre gjennom et eget utstyrsbelte – om du heller ønsker det.

Leverer

Nettingfôr på innsiden gjør at vesten ikke oppleves så klam. Høy krage er ikke alles «greie», særlig ikke om den er stiv og klør. Her har produsenten vært smart og laget en høy og myk krage med lett foring. Toppen av glidelåsen er selvsagt gjemt bak en egen klaff.

Pluss for langsgående glidelåser fra armhulen og ned til hofta, som lar deg utvide vesten noe ved behov. Det gjør det lett å ha et tykkere lag under.

Pinewood Furudal representerer kanskje ikke så mye nytt og banebrytende, men det er en gjennomarbeidet, funksjonell og komfortabel vest som vil fylle behovet til de aller fleste hundeførere.

Pinewood Furudal hundeførervest

Praktisk vest for hundeføreren med mange lommer. Laget i polyester. Gode justeringsmuligheter.

Størrelser: S – 3XL

Farger: Grønn med signaloransje

Vekt: 950 g (størrelse M) 

Pris: kr 1999,- 

Leverandør: Pinewood, pinewood.eu

Kort oppsummert

Pluss

  • Praktisk med mange lommer
  • Slitesterk

Ting å tenke på

    • Ikke noe vesentlig

    Karakter: 5.5

Powered by Labrador CMS