Annonse

Test av Non-stop Trekking Belt

Komfort­abelt snøre­kjørebelte

Har du en hund som liker å tøye strikken, gir Non-stop Trekking Belt en behagelig ferd.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel.

Non-stop Trekking Belt

PRODUKTFAKTA: Godt polstret trekkbelte med webreim og to spenner/klips. Krok med sikring. To stropper som holder beltet på plass, to hemper for feste av kobbel etc. og to elastiske hemper for feste av strikk. Refleksdetaljer. Kommer i to størrelser: S (60 cm) og M (70 cm). Vekt: 370 g (M).

PRIS: kr 749,-

LEVERANDØR: Non-stop dogwear, www.non-stopdogwear.no

KARAKTER: 5

Solid og velkonstruert belte til turbruk, enten for snørekjøring, eller turer på barmark. Beltet har god polstring i ryggen, og strammes og klipses enkelt av/på med en spenne på hver side.

På turer med hard belastning, har det tidvis vært behov for etterstramming. En smart sikring/ring kan benyttes om man vil være sikker på at strikken ikke smetter av kroken.

En hempe på hver side av hoften gir mulighet for å henge fast kobbel etc. Her er også påsydd et par elastiske hemper som kan holde kjørestrikken på plass om den ikke er i bruk.

For løpeturer med bikkja sommerstid, opplevde jeg at beltet ble litt for varmt og klumpete. Non- stop leverer nettere varianter som er bedre egnet til dette formålet.

Med mindre du er treningsjunkie eller gramjeger i alle henseender, er Non-stop Trekking Belt et fornuftig valg med flere gode detaljer.

Powered by Labrador CMS