Annonse

Test av Non-stop Touring strikk

Smart hundebånd

Touring strikk fra Non-stop dogwear er et robust hundebånd med flere nyttige funksjoner.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Det kraftige kobbelet tar på flere måter konsekvensen av at svært mange hundeeiere sliter med å få hunden til å gå pent i bånd (også kalt manglende dressur). Kobbelet er utstyrt med en røslig karabinkrok, og like bak sitter et statisk håndtak som lar deg holde hunden tett ved fot i situasjoner hvor dette er ønskelig.

Tøyelig

En kraftig innsydd strikk i fremre del sørger for ganske god elastisitet. Nyttig om du vil la hunden trekke på (løpe) tur, men også veldig kjekt når naboens katt spretter over veien og pirrer din firbeinte venns iboende jaktlyst.

Test: Seleverkstedets Togo - god kløv for langtur

Allsidig

I enden av båndet er det en justerbar spenne/kobling i aluminium. Den gjør det raskt å smette båndet rundt livet for «håndfri» gange, eller sikre hunden ved et tre eller en stolpe. Selv om båndet kan virke en smule stivt og klumpete, veies det god opp av vidt bruksspenn og gjennomført kvalitet.

Non-stop Touring strikk

Fleksibelt hundebånd i kraftig polyester. Twistlock karabinkrok med vektgrense på ca. 300 kg. Refleks på fremre håndtak, neoprenpolstring i bakre håndtak. Justerbar spenne i aluminium.
Lengde: 211 cm (uten tøyd strikk).
Bredde: 23 mm
Vekt: 160 g.
Pris: kr 749,-
Leverandør: Non-stop dogwear AS, www.nonstopdogwear.com
Karakter: 5

Powered by Labrador CMS