Annonse

Test av PhotoSport Backpack PRO 70L AW III

Test av PhotoSport Backpack PRO 70L AW III

Naturfotografens nye venn

Sist jeg kjøpte fotosekk, ble jeg bedt om å styre unna Lowepro. PhotoSport PRO gjør anbefalingen til skamme.

Publisert

Mange av oss kommer aldri i nærheten av å knipse like gode bilder som de beste natureller landskapsfotografene, selv om vi er på akkurat samme lokasjon med akkurat samme utstyr.

Det er en viktig detalj til som må på plass ... lyset! Og skal du fange dén toppen, dén dalen, eller sågar kronhjorten du har speidet etter i ukevis under perfekte lysforhold, krever det gjerne at du sover i felt. Lowepros PhotoSport PRO 70L er sekken som hjelper deg med akkurat det.

Velutstyrt

Sekken har et eget rom nederst beregnet for sovepose og eventuelt et liggeunderlag. Jeg er dog noe skuffet over størrelse på dette rommet. Min tresesongspose er det umulig å stappe nedi. Dyrere, og mer komprimerbare poser, vil trolig få plass.

Selve hovedrommet har plass til en polstret lomme du putter fotoutstyret i, samt litt ekstra klær, mat og lignende. Fotolommen rommer et moderne kamerahus med en 70-200mm, samt to ekstra objektiver eller annet lignende utstyr.

Det er lett å feste et stativ i en av de utvendige sidelommene. Du kan også stroppe fast gåstaver, isøks eller lignende utstyr. I front finner du en utvendig lomme du kan stappe et lite lettvektstelt nedi.

På innsiden finnes en egen lomme for en 3-liters drikkeblære, tuten kan du smyge ut gjennom en egen åpning på siden av sekken.

PhotoSport Backpack PRO 70L AW III har mange hendige lommer for plassering av nødvendig utstyr. Du kan selv velge om du vil få tak rommet med fotoutstyret via framsiden eller baksiden av sekken.
PhotoSport Backpack PRO 70L AW III har mange hendige lommer for plassering av nødvendig utstyr. Du kan selv velge om du vil få tak rommet med fotoutstyret via framsiden eller baksiden av sekken.

Stropp i vei

Ønsker du å bruke topplokket eller fotolommen som en egen skulderveske, kan du bruke medfølgende bærestropp. Du kan også bruke stroppesystemet som følger med til å feste et kamera rett på skulderstroppene, slik at du hele tiden har fotoapparatet tilgjengelig mens du går.

Sekken tåler en del vann, men du bør bruke regntrekket på ordentlig våte dager.

Bråkete borrelås

Bæresystemet på denne sekken består av et solid hoftebelte og justerbare skulderstropper. Begge deler er godt polstret, og gjør vandring selv med fylt sekk til en behagelig opplevelse.

Mitt eneste lille ankepunkt med denne sekken, er bruken av borrelås på baksiden av skulderreimene. Fotograferer du landskap, spiller det ingen rolle. Sniker du deg innpå vilt, kan det i verste fall skremme skremme den ville fotomodellen.

PhotoSport Backpack PRO 70L AW III

Fotosekk for naturfotografer som skal være flere dager i felt. Har mange praktiske lommer og løsninger og et godt bæresystem.

Materiale: Nylon Oxford og Nylon ripstop, med 86 % resirkulerte materialer

Vekt: 3.2 kg

Farge: Grå, hvit og sort

Pris: kr 5398,- 

Leverandør: Tura Scandinavia, turascandinavia.com

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS