Annonse

Test av Kinetic Tournament Bag 26L og 35L

Gode oppbevaringsbokser for fiskeutstyr fra Kinetic. Kinetic Tournament Bag 26L og 35L.

Latterlig enkelt fra Kinetic

Hva får du om du parer en røslig sportsbag med en transportkasse?

Publisert Sist oppdatert

For mange er disse enkle og robuste oppbevaringsbagene et nytt bekjentskap. Utenfor landegrensene har de vært vanlige et par tiår. Den enkle konstruksjon består gjerne av et par stive plasthåndtak, semi-selvbærende plastvegger og en vanntett bunn i samme materiale. Topplokket har oftest glidelås, og når denne er dratt igjen, er bagen i praksis vanntett.

Kinetic har beveget seg i trygge farvann, og deres bag følger standard byggeprosess. På sidene har de festet holdere for tang, håv eller fiskestang. Det er lite­­­­ som overrasker, men det enkle er ofte det beste. Disse kassene gjør jobben!

Trauste og gode

Jeg har hatt flere varianter av slike «bager» i ulike prisklasser fra anerkjente fiskeprodusenter – og de fleste tåler mye juling. En kjip gjenganger er at glidelåsene ikke er konstruert for punktpresset i og rundt hjørner, og ofte slites i filler. Heller ikke Kinetics glidelåser er av høyeste kvalitet, men det er lagt inn litt «slakk» for å motvirke det enorme presset glidelåsene på slike bager vanligvis blir utsatt for. Det kan mine eldre, og nå utslitte bager, vitne om.

Håndtakene, som egentlig er det eneste utenom glidelåsen som kan gå i stykker, er også robuste. Klipset som holder dem sammen, er også fin og effektiv.

Konklusjon

Jeg har (mis) brukt mine to varianter i snart tre sesonger, og de leverer så det monner! Foruten en mengde sjarmerende riper, er det ingen tegn til slitasje. Størrelsen følger de internasjonale standardene, og rommer derfor de største slukboksene perfekt. 35L-en har samme bredde som 26L-en, men er litt lenger og har dobbelt opp med holdere.

Om jeg noen gang klarer å ødelegge disse, vil jeg nok bare skaffet meg samme igjen, et litt traust design til tross.

Kinetic Tournament Bag 26L og 35L

Klassisk «boat bag» laget i robust EVA plast med støpte bærehåndtak, skulderstropp og 2 eller 4 stk. holdere til tang, håv eller fiskestenger. 100 % vanntett. Lokk har klikkfeste og lukkes med glidelås.

Vekt: 26L/35L 1356/1631 g

Pris: Pris: kr 999,- / 1199,-

Leverandør: www.kinetic-fishing.com

Karakter: 5,5

Powered by Labrador CMS