Annonse

Test av Hurricane Pimpelspö Platt 50

Hurricane Pimpelspö Platt 50, er en dugelig og fin isfiskestang
Test av Hurricane Pimpelspö Platt 50

Dugelig isfiskestang

Et par sesonger med både haspel-, inline- og multiplikatorsnelle,avslører at Pimpelspö Platt fra svenske Wiggler er en skikkelig allrounder!

Publisert

Håndtaket er laget i varm og god kork med forsterkning i topp og bunn, samt et velfungerende screw-down snellefeste med metallforsterkninger. 

Den flatslipte glassfiberklingen har få, men store ringer, og klingen festes rett i håndtaket. Aksjonen er jevn og kan omtrent kalles en halvaksjon. Den er bra til det meste, og vil typisk være tiltenkt røyefiske med lokkeskje og predatorfiske med balansepilk og softbait. 

Nappdetektering er den ikke like godt egnet til. Stanga er todelt og ypperlig å pakke med i sekken. Med en kompakt fiskesnelle, får du en optimal turstang og et langt bedre utgangspunkt enn med ei kjip plaststikke – ikke minst til storfisk! 

Pimpelspö Platt 50 er så enkel, godt designet og deilig å drille fisk med, at den for mange vil være helt perfekt. Rimelig er den også. Jeg kunne likevel gjerne sett at stanga hadde en ring til, for å jevne ut aksjonen noe.

Hurricane Pimpelspö Platt 50

Klassisk flat isfiskestang med fire store stangringer, klinge av slipt glassfiber og håndtak av kork med screw-down snellefeste. Forsterkninger av lim-kork i begge ender. Halvaksjon.

Klinge: 100 % glassfiber

Lengde: 51 cm og 33,5 sammenslått

Pris: kr 349,-

Leverandør: Wiggler AB, www.wiggler.se

Kort oppsummert

Pluss

  • Todelt
  • Svært solid
  • God allrounder
  • Prisgunstig

Minus

  • Savner en ekstra ring
  • Karakter: 5

Powered by Labrador CMS