Annonse

Test av Strikemaster Lite-Flite Spiral m/adapter

Strikemaster Lite-Flite Spiral m/adapter,
Test av Strikemaster Lite-Flite Spiral m/adapter

Skarpest i skuffen

Strikemasters nye isbor for motorbruk har løse skjær, støttepigg i bunn og single spiralmoduler av plast tredd nedover en metallstang.

Publisert

Borene finnes i variantene 150 mm, 200 mm og 250 mm i diameter. Vi har testet de to førstnevnte sammen med produsentens to motorer, Strikemaster 24V og 40V, samt en 18V M-Cube proffdrill med håndtak fra Wurth. 

Den sekskantede metallstanga er utstyrt med en plastkrone og skjær i én ende, og en drilladapter med sikkerhetslokk i den andre. På stanga sitter det sju spiralmoduler, som bygger 10 cm hver. Disse er fleksible, og kan byttes dersom de går i stykker. 

En forlenger på 50 cm og én ekstra modul kan kjøpes om det trengs. Er isen tynn, kan du også ta bort moduler. Foruten lavere vekt, hindrer plastmodulenes fleksibilitet også isdannelse.

Det finnes ikke maken til disse borene her til lands. Foreløpig. Skjær og kronevinkel tar alle typer is lett, og støttepiggen bevarer skjærene godt. Skjær fra Mora har vist seg gode, og er greit å ha i reserve på tur.

Strikemaster Lite-Flite Spiral m/adapter

Isbor tilpasset elektrisk motordrift i diameterne 150 mm, 200 mm og 250 mm. Spiralmoduler og plastkrone laget av frostsikkert ArcTec polymer-materiale. Støttepigg i bunn.

Vekt:  2,4 kg / 3 kg / 3,2 kg

Transportlengde:  104 cm

Adapter/feste: 18/22 mm (drill eller Strikemaster 24V/40V)

Kniver:  Mora Expert

Pris:  fra kr 2299,- / 2399,- / 2499,-

Leverandør: Normark Norway, www.elbe.no

Kort oppsummert

Pluss

  • Lav totalvekt
  • Iser minimalt
  • Utskiftbare vinger og rustfrie skjær fra Mora

Minus

• Litt stiv pris

    Karakter: 6

Powered by Labrador CMS