Se bildene fra NM isfiske på Einafjorden

NM isfiske 2022 ble en happening med plass til både familier på "påsketur" og hardkokte konkurransefiskere.
31. mars 2022

Årets NM gikk av stabelen på Einafjorden i mars, i regi av Gjøvik og Toten SFK. Bra vær og fine forhold gjorde nok sitt til at antall deltakere økte fra de forhåndspåmeldte 200 til oppunder 240.

Da Jakt & Fiske tok en liten runde på isen, fant vi folk som storkoste seg på isen. Det kunne nok ha vært flere rekrutter å se. Noen av de barna Jakt & Fiske snakket med, Julie (8) og Mille (11) Dybdahl hadde det imidlertid helt topp, der fisket på en fin plass kun et steinkast hjemmefra, sammen med resten av familien.

Borten enda en gangKjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Fiske

Lokale sportsfiskere hevder at det har foregått ulovlig kveitefiske i Skagerrak i minst 10 år. Illustrasjonsfoto: iStockphoto, piola666. (Det er ingen sammenheng mellom det avbildede fartøyet og det aktuelle fisket.)
Ulovlig kveitefiske i Skagerrak:

– Svært uheldig

Fiskeriministeren kaller det ulovlige kveitefisket i Skagerrak «svært uheldig», men sier det er uaktuelt å stenge danske fartøyer ute.
Portrettet:

The Rodfather

Den optimale fluestangaksjonen? Den koden har jeg forhåpentligvis ikke knekt ennå.

Spinnvilt vårfiske etter ørret fra båt

I flere tiår har dorgefiskerne nærmest hatt monopol på stor vårørret. Nå er en annen oppskrift i ferd med å bre om seg. Test ut kombinasjonen av vårluft, båt og slukstang. Det vil garantert gi mersmak.

På forsiden nå