Tid for lakse-LUNCH?

I dag er siste utgave av Børge Lunds tegneserie Lunch ute i butikkene, nå med et eget laksebilag i anledning Villaksens år. Sjekk hele stripa for å høre Kjell sette fang og slipp-debatten i perspektiv.
07. mai 2019

– Hva i alle dager er dette for noe, Karina Gjerde, prosjektleder for Villaksens år?

– Dette er kjempegøy!

– Selvfølgelig. Men hvorfor lager Lunch laksespesial?

– Det er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund, Norske Lakseelver og Børge Lund, som står bak Lunch. Vi når ut med budskapet om Villaksens år til ca 17 000 mennesker vi vanligvis ikke treffer i våre vanlige kanaler, og vil i tillegg få oss en god latter eller ni! Laksefiskere kjenner seg veldig igjen i Kjell. De som kjenner laksefiskere vil også få seg en god latter, sier Karina Gjerde.

– Ja. (Leser fort). Det ser ut til å stemme!

Siste utgave av Lunch, med laksespesial i anledning Villaksens, år er i handelen nå.

Mer informasjon om Villaksens år finner du på www.villaks2019.no.

Siste fra Fiske

Kronikk:

Veistopp for sjøørreten

Sjøørretens tilstand viser at Norge er langt unna vannforskriftens mål om god økologisk tilstand i alle vannforekomster. Oppsatte veisperringer for sjøørretens frie vandring er en av hovedårsakene.
Fiskertips:

Multiplikatorsneller for kasting

Etter noen tiår i skyggen av haspelsnellene, øker multiplikatorene i popularitet. Kanskje ikke så rart, for på enkelte områder har de kompakte snellene fortreffelige egenskaper.
Slik binder du Chernobyl Ant:

Mutert monstermaur med magiske evner

Finnmark, Østfold, Kola, Nordmarka, Hardangervidda. Uansett årstid – denne flua kan lokke opp ørret og anadrome arter i alle størrelser. Og med disse triksene blir flua enda bedre ...

På forsiden nå