Tid for lakse-LUNCH?

I dag er siste utgave av Børge Lunds tegneserie Lunch ute i butikkene, nå med et eget laksebilag i anledning Villaksens år. Sjekk hele stripa for å høre Kjell sette fang og slipp-debatten i perspektiv.
07. mai 2019

– Hva i alle dager er dette for noe, Karina Gjerde, prosjektleder for Villaksens år?

– Dette er kjempegøy!

– Selvfølgelig. Men hvorfor lager Lunch laksespesial?

– Det er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund, Norske Lakseelver og Børge Lund, som står bak Lunch. Vi når ut med budskapet om Villaksens år til ca 17 000 mennesker vi vanligvis ikke treffer i våre vanlige kanaler, og vil i tillegg få oss en god latter eller ni! Laksefiskere kjenner seg veldig igjen i Kjell. De som kjenner laksefiskere vil også få seg en god latter, sier Karina Gjerde.

– Ja. (Leser fort). Det ser ut til å stemme!

Siste utgave av Lunch, med laksespesial i anledning Villaksens, år er i handelen nå.

Mer informasjon om Villaksens år finner du på www.villaks2019.no.

Siste fra Fiske

Miniportrettet:

Roy Einar Dreng er best i protest

Artist, låtskriver og fluefisker Roy Einar Dreng mener musikk gjerne kan være litt mørk, kritisk og bevisstgjørende. Tiden er inne for protestviser, mener han.

En halv million i bot til oppdrettsselskap

Osland Havbruk AS i Høyanger er ilagt et forelegg på 550.000 kroner for bruk av legemidler mot lakselus.

Oter truer laksen på Sunnmøre

I flere små laksevassdrag på Sunnmøre utgjør oter en alvorlig trusselfaktor. – Nå må forvaltninga ta grep, ellers risikerer man at elveeierlag tar saken i egne hender, sier nylig avgått leder i Lakseelvene på Sunnmøre, Jan Melseth.

På forsiden nå