Annonse

Test av Strikemaster Battle isfiskedress

Test av Strikemaster Battle isfiskedress

Stålkontroll på isen

Det skal godt gjøres å ha det utrivelig på isen i dressen Strikemaster Battle.

Publisert

Strikemaster er mest kjent for sine batteridrevne isbor av høy kvalitet. En sesong i leverandørens isfiskedress i alt fra slush-vær til bitende kulde, vitner om topp kvalitet også på klesfronten.

Holder varmen

Ytterstoffet i dressen er passe stivt og svært slitesterkt. Vannsøylen er på 8000 mm. Jeg fisker året gjennom, både på is, fra land og i båt, og må ærlig innrømme at dressen gjennom testperioden blitt mitt foretrukne valg til alt fiske vinterstid, så fremt jeg ikke har hatt behov for flyteelementer.Sånn sett kan man si at betegnelsen «isfiskedress» er unødig snever.

Less is more

En isfiskedress trenger få, men gode løsninger. Her har leverandøren tenkt riktig om de viktigste detaljene, som f.eks. magnetiske lukkemekanismer. Du får som oftest det du betaler for, denne dressen er intet unntak.

Vær dog obs på at benjusteringen kan oppleves litt pløsete.

Strikemaster Battle isfiskedress

Vanntett varmedress (jakke + bib-bukse) med avtagbar hette, knepolstring og justerbar beinlengde. Fleecefôret varmelomme og egen lomme til telefon. Jakke med YKK-glidelås, bukse med Zip-to-Hip glidelåser og magnetiske klaffer.

Vannsøyle: 8000 mm
Pusteegenskaper: 8000 g/m2/24h
Ytterstoff: 100 % polyester/PU belegg
Fôr: 100% polyester trikotfôr
Pris: kr 2499,- (jakke) og kr 2499,- (bukse)
Leverandør: Normark Norway, www.elbe.no

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS