Annonse

Test av koffert for haglpatroner – universal

Denne plastkofferten holder orden på haglpatronene.

Enkel patronkoffert

Haglpatroner kan være ganske uhåndterlige greier, særlig når de er mange. Hvem har vel ikke pakket patronesker i bagen, og funnet alle patronene løse i bunnen ved ankomst?

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Denne enkle plastkofferten løser problemet, og det til en svært beskjeden sum. Det er et typisk billig plastprodukt, à la kofferter til elektriske håndverktøy.

Det fine er at denne er tilpasset størrelsen til 25-pakninger av haglpatroner i kaliber 12. Den rommer åtte slike pakker, som tilsvarer 200 skudd. Materialet er stivt nok til å tåle vekta av patronene.

Dersom du ikke fyller den helt opp, holder den likevel orden på eskene om du ikke rister den ubehersket. Den kan selvsagt også fylles med andre ting du trenger i tillegg, enten det er hørselsvern til banen eller et patronbelte til jakta.

Det er hull for sikring med hengelås i skyvelukkingen. Bærehåndtaket gjør den langt mer håndterlig enn pappkassa som patroneskene vanligvis leveres i.

Koffert for haglpatroner – universal

PRODUKTFAKTA: Koffert i svart polypropylen plast. Mål: 37x24x11 cm, vekt: 700 gram. Kapasitet: 200 haglpatroner/8 pakker a 25 skudd kaliber 12. Lukkes med skyvefester, kan låses med ekstern hengelås.

PRIS: kr 135,-

LEVERANDØR: Oslo Skytesenter AS

KARAKTER: 4

Powered by Labrador CMS