Test av Alaska Apex APS jaktdress

Alaska Apex APS er en jaktdress som fungerer meget godt i «snilt» vær. Nord og vest for vannskillet ville vi nok vurdert alternativer.
30. september 2020

Alaska Apex APS er en nokså rimelig jaktdress som både fås i grønn utgave og kamuflasjemønster. Den skal, ifølge produktinformasjonen, både være vanntett og ha veldig god pusteevne. Vi har testet kamuflasjeutgaven i løpet av et år.

Først de positive erfaringene: Alaska Apex har et meget godt utført snitt. Den er formsydd, oppleves behagelig, og sitter meget godt på denne kroppen. Lang nok i ermer og buksebein, meget bra fasong på bukselivet, jakkekrage og hette. Både jakke og bukse er passe utstyrt med lommer.

Alaska M’s Apex APS Jacket BlindTech Invisible II.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Davide Pedersoli Black Widow er en lett salongrifle med brytemekanisme og moderne skjefte i kunststoff. Med kikkertsikte og lyddemper er det et fint treningsvåpen. Foto: Olaf Schjøll
Småviltrifle du kan folde:

Test av Davide Pedersoli Black Widow

En småviltrifle kan være god å ty til når fjellrypa sitter løst. Denne lette folderifla får fint plass i rypesekken.
Test av Blaser B2 2-12x50 ic. Foto: Olaf Schjøll
Termisk tilpasning fra Blaser:

Test av Blaser B2 2-12x50 ic

Blaser B2 er en ny serie kortere kikkertsikter laget for å ruve mindre med frontmontert termisk kamera, men fungerer også fint uten.
Vi har testet den superlette pakkrammesekken Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack. Foto: Dag Slettebø
Superlett pakkrammesekk:

Test av Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack

Seek Outside Unaweep 6300 er en svært lett pakkrammesekk som balanserer fint i det krevende skjæringsfeltet mellom vekt, komfort og holdbarhet.

På forsiden nå