Annonse

Klar for tre nye år

Knut Arne Gjems går for gjenvalg som styreleder i NJFF på landsmøtet i november.

– Covid-19 pandemien har gjort styrearbeidet ekstra krevende det siste halvannet året. Men vi har kommet oss greit gjennom det, og jeg er selvsagt glad for å få fornyet tillit av valgkomiteen, sier Knut Arne Gjems (41), styreleder i NJFF.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Inn mot landsmøtet og valg til nytt forbundsstyre i november, kan NJFF vise til god medlemsvekst og solid økonomi. Gjems trekker fram familiemedlemskapet i inneværende styreperiode som en suksess. Han er også fornøyd med at forbundet har fått gjennomslag for lisensjakt innenfor ulvesonen, og at man fikk stanset forslaget om jaktforbud i nasjonalparker.

Fra det sittende styret er Line Johansen (Viken) foreslått som ny 1. nestleder, mens Bjarte Erstad (Vestland) får fornyet tillit som 2. nestleder av valgkomiteen. Det gjelder også styremedlem Ole-Martin Meland (Vestfold/Telemark).

Til de øvrige seks taburettene i forbundsstyret, foreslås Øystein Hansen (Finnmark), Camilla Strandskogen Moseid (Agder), Craig Furunes (Trøndelag), Bjørn Boysen (Oslo) og Alf Erik Røyrvik (Vestland) som nye styremedlemmer, mens Johnny Frimann Andersen (Viken) er foreslått som 1. varamedlem (som i dag).

Anne-Lie Sekse, Kim-Louis Belaska og Mathea Sætre Liberg, er innstilt som henholdsvis andre, tredje og fjerde varamedlem.

Helene Berthelsen fra Finnmark, tidligere 2. nestleder i forbundet, er foreslått som leder av ny valgkomite for kommende landsmøteperiode.

Powered by Labrador CMS