Annonse

Gjems gir seg

Nåværende styreleder Knut Arne Gjems tar ikke gjenvalg ved det kommende årsmøtet.
Nåværende styreleder Knut Arne Gjems stiller ikke til gjenvalg ved det kommende årsmøtet.

Knut Arne Gjems har orientert valgkomiteen om at han går av som leder i NJFF på landsmøtet kommende høst.

Publisert

– Det ligger ikke noe dramatikk i dette. Men jeg har to barn på seks og åtte år som jeg ønsker å bruke mer tid sammen med. Den anledningen kommer ikke tilbake, sier Knut Arne Gjems (43) til Jakt & Fiske.

Hedmarkingen har sittet i forbundsstyret i NJFF i ni år, de seks siste årene som leder, og kan glede seg over rekordoppslutning i NJFF med 125 000 medlemmer. Gjems har også vært president i Nordisk Jegersamvirke i tre år, og har sittet like mange år som visepresident i den europeiske jegerorganisasjonen FACE.

– Hva er du mest fornøyd med i din regjeringstid i forbundet? 

– Utvilsomt at jakt og fiske i økende grad har blitt en familieaktivitet, og at kvinnene gjør seg langt mer gjeldende enn før. 20 000 kvinnelige medlemmer er best i Europa. De aller fleste foreninger har dessuten blitt åpne. Jeg synes også vi har fått rovviltforvaltningen noen steg i riktig retning.

Endringer tar tid

– Og minst? 

– Jeg er utålmodig av natur. Da kan du fort oppleve å stange hodet i veggen, og at det er krevende å få gjennomslag for store endringer. Politikk tar tid. – Du er fortsatt en ung mann. Kan det bli aktuelt med et comeback? – Det får tiden vise!

Powered by Labrador CMS