Annonse

Medlemsvekst i jubileumsåret

Med 114 668 medlemmer, nærmer NJFF seg rekorden fra 2009, da organisasjonen hadde i overkant av 117 000 medlemmer, fordelt på nesten 600 lokalforeninger og 19 fylkeslag.

Etter flere år med negativ medlemsutvikling i NJFF, har pila nå snudd.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

– Vi er nå veldig nærme 115 000 betalende medlemmer, en økning på 5 prosent siden samme tid i fjor. Det er hyggelig i et jubileumsår sier NJFFs organisasjonssjef Knut Erik Risvik. Han mener det er særlig tre faktorer som har bidratt til medlemsveksten:

– Vi ser at etablering av familiemedlemskap, med lik pris i alle foreninger over hele landet, har bidratt positivt. NJFF har også blitt mer synlig, både i tradisjonelle- og sosiale medier. Dessuten har vi gjort det enda enklere å betale medlemskontingenten, som nå kan gjøres på Vipps, e-faktura og Min side, forklarer Risvik.

Koronaeffekt

Organisasjonssjefen ser heller ikke bort fra at NJFF kan ha opplevd en viss koronaeffekt.

Folk flest har brukt feriene og fritida hjemme i Norge, og for veldig mange har det vært naturlig å rette blikket mot rekreasjonsmulighetene som finnes i naturen.

– Det at våre lokalforeninger da har klart å opprettholde god aktivitet i en vanskelig tid, betyr mye. Vi opplever en positiv spirit i hele organisasjonen, og har tro på at den gode trenden i medlemsutviklingen vil fortsette, sier han.

Powered by Labrador CMS