Annonse

Her er NJFFs nye ambassadører

Guro Krempig (21) fra Alta er allerede kjent for mange fra NRK-seriene «Villmarksbarna» og «Eventyrjenter».

De er unge, de er ivrige, og de elsker jakt, fiske og friluftsliv. Her er NJFFs nye ambassadører 2021!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

– Denne gjengen skal være våre ansikter utad, ikke minst for nye generasjoner. De skal være med på å løfte fram jakt og fiskeglede på en god måte – gjennom flere kanaler enn det Norges Jeger- og Fiskerforbund tradisjonelt har benyttet, sier «teamleder» og NJFFs kommunikasjonskonsulent, Karoline Akre

NJFF fikk sine første ambassadører i 2019. Nå er noen av dem ferdige med innsatsen. Den nye gjengen kommer fra Arendal i sør til Alta i nord, og driver med mange slags former for jakt og fiske.

I forrige utgave av Jakt & Fiske fikk du hilse på Maja Odden (23) og familien hennes fra Flosta i Arendal. Hun er jegermamma, ivrig hjorteviltjeger, og altså den ene av de nye ambassadørene. Sjekk resten av dette spreke teamet!

Dennis (5) Robin (8 md.), Joakim (30) og Hanne Simonsen Lindstad (26), Løten

Denne aktive familien fra Løten har rukket å sette spor etter seg som NJFF-ambassadører siden 2019. Både som sportsfiskere, friluftsmennesker og nokså nylige småviltjegere. Og ikke minst gjennom sjeldent stemningsfulle bilder og formidling av et familieliv som i stor grad foregår utendørs. Siste tilskudd i utefamilien er lille Robin!

Forening: Løiten JFF

Kanal: Instagram

Følg: @norwegiantrio

Silje Marie Gran-Olsen (29), Oslo

Silje Marie er ei engasjert, urban fiskejente som heller ikke er helt ukjent for landets sportsfiskere. Hun er prosjektleder for OFA-prosjektet «Fiskejenter i marka» i Oslomarka. Du så henne kanskje på NRK TVs «Monsen på villspor» – i konkurranse med Bård Tufte Johansen i fjor høst? Hun har et stort fokus på at du ikke trenger å dra langt for å bruke naturen, og arrangerer kurs og turer for jenter i Oslomarka.

Forening: Solemskogen JFF

Kanaler: Instagram og Facebook

Følg: @siljum

Simon Åsheim (28), Sørfold/ Stor-Elvdal

Simon er en lidenskapelig jeger og sportsfisker som for tida studerer på Høgskolen i Innlandet, Evenstad. Hans favoritter er støkkjakt og lokkejakt, men også sjøørretfiske og kveitefiske. Han er dessuten utdannet haglinstruktør. Simon er kunnskapsrik, nysgjerrig og en dyktig formidler. Sjekk gjerne hans jaktfilmer på YouTube!

Forening: Evenstad JFF

Kanal: Instagram og YouTube

Følg: @jaktinord

Guro Krempig (21), Alta

Hvis du drar kjensel på denne sprudlende, eventyrlystne jenta, så er det nok ganske riktig. Altaværingen er kjent fra NRK-seriene «Villmarksbarna» og «Eventyrjenter». Guro er ei aktiv og allsidig friluftsjente som bl.a. har rypejakt og slukfiske på fjellet som noen av sine favoritter.

Forening: Alta JFF.

Kanaler: Instagram og Facebook

Følg: @gurokrempig

Ahed El-Najar (28), Oslo

Ahed er en meget dyktig fluefisker, fluebinder og sportsfiske-fotograf. Han fikk æren av å pryde Jakt & Fiskes forside i oktober i fjor, og nå er han også gått inn som en av NJFFs nye ambassadører. Ahed bruker all sin fritid på sportsfiske, der det går mye i anadrome arter. Sjekk Aheds lekre bilder på kanalen hans.

Forening: Oslo sportsfiskere

Kanal: Instagram

Følg: @ahedsfly

Maja Odden (23), Arendal

Maja har vi som nevnt presentert utførlig tidligere, i årets jubileumsutgave av Jakt & Fiske. Maja tenker stort sett ikke annet enn på jakt, har bein i nesa og snakker ofte rett fra levra.

Les også vår jaktreportasje om Maja Odden og familiens hennes – enten i vårt store jubileumsnummer som kom i januar, eller ved å logge deg inn på jaktogfiske.njff.no og lese saken «På post med framtida».

Forening: Tvedestrand JFF

Kanal: Instagram, Facebook, Tik Tok

Følg: @maja_odden

Powered by Labrador CMS