Annonse

NJFF-folk nominert til Årets Villmarking

Anne-Mette Kirkemo er fylkessekretær i NJFF Buskerud.

Fylkessekretær i Buskerud, Anne-Mette Kirkemo, og Kenneth Bruvik fra NJFF Hordaland er begge nominert til den prestisjetunge prisen Årets Villmarking, som deles ut under Camp Villmark 26.-28. april.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel.

– Jeg er jublende glad, stolt og ydmyk, sier Kirkemo etter at det ble kjent at juryen hadde nominert henne.

Juryen framhevet hennes arbeid som en pådriver for å flere jenter ut på jakt:

– Både som privatperson og gjennom sitt arbeid som fylkessekretær i NJFF Buskerud er hun en glimrende ambassadør for jakt med hund, kvinnelige jegere og jegerrekruttering. Jaktåret 2017/18 var hver tredje jegerprøvekandidat en kvinne og i dag er hver syvende jeger i jegerregisteret kvinne. Anne Mette har gjennom sitt arbeid utvilsomt bidratt til denne veksten. Hun har over lengre tid vært en tydelig profil i arbeidet med å løfte fram kvinnelige jegerprofiler og jenter og jakt, skriver juryen.

Her kan du stemme på Anne-Mette Kirkemo som Årets Villmarking.

Sterk konkurranse
– Det er kjekt og overraskende å bli nominert. Jeg er i selskap med mange dedikerte flinke gode ambassadører for naturen, friluftslivet, miljøet og fremtidige generasjoner muligheter. Det er mange av de nominerte som fortjener disse stemmene, sier Bruvik.

Kenneth Bruvik er kjent for sitt svært engasjerte ungdomsarbeid, arbeid mot plastforurensing og for villaksen.

– Kenneth Bruvik har lenge vært svært opptatt av forsøpling av havet og kysten. Hans engasjement har fått nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. I 2018 ble han tildelt Fiskeridirektoratets Miljøpris. Han er en av skaperne bak NRK-serien «Den fantastiske villaksen» og er svært aktiv i ungdomsarbeid gjennom TAM-prosjektet, der friluftsliv brukes som metode og arena for ungdom med spesielle behov, skriver juryen.

Her kan du stemme på Kenneth Bruvik.

Powered by Labrador CMS