Annonse

Høringsradaren

Sjekk utbyggingsplanene der du bor

Nå er det blitt langt enklere å følge med på hvilke planer som kan true dine

Det pågår stadig utbygginger av boligfelt, industri og veier, som forringer natur og friluftsliv. Et nytt verktøy gjør det enkelt å følge med på hva som skjer.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Er du av dem som sliter med å følge med på hva kommune og utbyggingsinteresser legger av planer i «dine» skoger og vassdrag? Fortvil ikke ­– nå blir det langt enklere å følge med på hvilke planer som kan påvirke natur og friluftsliv.

Høringsradaren er en enkel oversikt over hvilke saker som er til høring. Klikk deg gjerne inn på høringsradaren.no, sjekk ditt fylke/ kommune, og se hva som skjer. Her står det hva som er på høring, og når fristen er for å uttale seg.

Forum for natur og friluftsliv lanserte Høringsradaren 25. januar 2022. Høringsradaren er et nytt verktøy som gjør at alle lettere kan følge med på politiske planer som påvirker natur og friluftsliv der de bor.

– Fantastisk verktøy

Det er Forum for natur og friluftsliv (FNF) som står bak Høringsradaren. FNF er et samarbeidsorgan mellom natur og friluftsorganisasjoner i alle fylkene i Norge, og eies av NJFF m.fl.

– Det er gull verdt at høringsradaren har kommet på nett.

Tommel opp for dette tiltaket fra forum for natur og friluftsliv! skryter NJFFs regionsekretær i Østfold, Ole-Håkon Heier.

Har du spørsmål om det nye verktøyet? Kontakt FNF i ditt fylke, via: https://fnf-nett.no.

Powered by Labrador CMS