Annonse

Her er vinnerne av den store fotokonkurransen

I forbindelse med at NJFF fylte 150 år i fjor, hadde vi en fotokonkurranse bestående av seks delkonkurranser. Her er klassevinnerne!

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Klasse 1: «Ville, norske dyr»

I klassen «Ville, norske dyr» gikk bildet til Nils-Olav Talgøy til topps. Bildet er tatt i brunsttida i Knutshø villreinområde, hvor Talgøy tok dette blinkskuddet, hvor to storbukker tørnet sammen i en lang og seig kamp.

Klasse 2: «Sammen på jakt- og fisketur»

Enorm lykkerus hos pappa, Anton Rikstad (t.v.) og kamerat Hans Mack Berger da de fikk i land storørreten, forteller fotografen Andrea Rikstad Hagstrøm. Hun gikk til topps i klassen «Sammen på jakt- og fisketur».

Klasse 3: «Et mangfoldig jakt, fiske og friluftsliv»

Juryen falt for dette bildet da temaet var «Et mangfoldig jakt, fiske og

Klasse 4: «Vill turmat»

Vi har en herlig utsikt over Seljordsvannet, til alle årstider. Denne dagen har jeg og mannen min laget oss en liten middag; indrefilet av rådyr, kantareller fra skogen ved hytta, hjemmelaget syltet rødløk, salat og rømme på lefse. Dette er kortreist mat fra nærområdet, sier Lise Berglund-Garnes, vinner i klassen «Vill turmat».

Klasse 5: «Poseringsfrie jakt- og fiskebilder»

Nils-Olav Talgøy ble også vinner av klassen «Poseringsfrie jakt- og fiskebilder» hvor Guro Talgøy og Ragnar Halle er fanget i søkeren på rypejakt i Trollheimen.

Klasse 6: «Familien på tur»

I klassen «Familien på tur» gikk dette motivet til topps. Gråfjellhytta ligger et steinkast fra Okstindbreen, i et storslått naturlandskap. Viljar (6) tar seg fram langs breelva Jordåga, forteller Nina Myrlund, som synes det var stor stas med førsteplass i denne konkurransen!
Powered by Labrador CMS