Laksefoto 2019 er en fotokonkurranse i anledning Villaksens År, med laksen og laksefiske i fokus. Send oss ditt beste laksebilde, og vær med i konkurransen om to døgn guidet laksefiske i Altaelva i den beste fisketiden i slutten av juli.

Foto: Martin Oterholt

Jeg er glad i nye perser på fisk, men alt jeg får av laks er temmelig smått: 8 laks på samvittigheten fra før, alle på 1-tallet!

Så hadde jeg bevilget meg en hel uke laksefiske i Gaula i august. Nå skulle det skje - men laksen så vi lite av. Jeg fikk riktignok en liten 1-kg laks og resten av følget på 5 karer fikk 1 på 2,5 kg. Nest siste dag. Hadde prøvd å denge det meste, men så plutselig - det hogg på kloss i land! 2 deilige utras oppstrøms. Men så var den ganske ferdig og gled inn i håven etter 3-4 min. Stor lykke uansett - ny pers - jeg beveger meg sakte, men sikkert oppover:

2208 Laks 2 320g 64cm M Møresild 32 Gaula, Grinde

Laksefoto 2019