Laksefoto 2019 er en fotokonkurranse i anledning Villaksens År, med laksen og laksefiske i fokus. Send oss ditt beste laksebilde, og vær med i konkurransen om to døgn guidet laksefiske i Altaelva i den beste fisketiden i slutten av juli.

Foto: Magnus Øen

Sjå der var’n oppe!

Dette er en kommentar som kan oppsummere fiskedøgnet jeg nettopp har avsluttet. Jeg har vært heldig å kunne tilbringe noen etterlengtede timer langs elvebredden i Målselv kommune. Jeg har fisket i Divielva (Målselva) i Troms og det har vært bra med aktivitet. Mye fisk som var oppe og jeg klarte til og med å lure en til hugg! Flott laks på 97 cm og estimert til 9,40 kg via NJFF appen.
Alta-elva er legendarisk og det har alltid vært min drøm om å få fiske etter storvokst atlanterhavslaks under midnattssolen i Alta. Selv om sannsynligheten er lav for å vinne, så vil jeg gjerne dele dette bilde etter en suksessfull tur i elva.

Skitt fiske videre,

Magnus

Laksefoto 2019