Annonse

Kampen om å bli Årets jaktskytter avgjort på Oppdal

Sindre Bråten Skoglund overbeviste med topplasseringer i tre norgesmesterskap, og blir belønnet med tittelen «Årets jaktskytter» og en Sako 85 Jaktia Edition til en verdi av 34 900 kroner. Jakt og Fiske og Jaktia gratulerer!

Sindre Bråten Skoglund fra Kroken JFF ankom NM-leirduesti og -jegertrap på Oppdal med et godt utgangspunkt for å kjempe om å bli årets jaktskytter 2022. Med en sølvplass i NM-leirduesti sikret han han årets seier med god margin. Foto: Jo Straube

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Skoglund startet sesongen med en solid andreplass under årets NM i Nordisk jaktskyting, og fulgte opp med en Norgesmestertittel i elgskyting under årets mesterskap i riflegrenene. Spenningen var derfor stor da det kom til NM-leirduesti og -jegertrap.

Kunne skytteren fra Kroken følge opp med toppresultater også i disse grenene? At muligheten var til stede var det nok få som var i tvil om.

Jon Martin Christensen ble best av juniorskytterne i kampen om å bli årets jaktskytter junior. Han kan se frem til en jaktsesong med ny Tikka T3x Jaktia edition.

Skoglund har gjennom lang tid vist at han er en ekte allrounder som behersker alle skytegrener, og med 97 treff av 100 mulige innkasserte han en sølvplass på leirduestien. Tre imponerende NM-resultater skulle vise seg til å holde med god margin for å innkassere tittelen Årets jaktskytter 2022.

Årets jaktskytter junior

I juniorklassen skulle det vise seg å bli en tett kamp om å gå til topps. Jon Martin Christiansen fra Gjerstad JFF startet med en seier i NM-Nordisk jaktskyting, men ble raskt forbigått av Leander Rosvoldaune fra Verdal JFF som ble beste junior i både NM-jaktfelt og NM-elgskyting.

Christiansen kontret med juniortittel på NM-leirduesti. Med to NM-gull hver, ville resultatet i NM-jegertrap dermed bli avgjørende. Både Rosvoldaune og Christiansen tok jaktskytterpoeng i jegertrap, men Christiansen var et lite hakk lenger opp på lista, og sikret seg med det tittelen Årets jaktskytter junior.

Powered by Labrador CMS