Hvor blir den tradisjonelle mannen av i satsingen på kvinner, barn og unge – overlatt til seg selv? Illustrasjonsfoto: andreonegin/iStockphoto

– Det er ingen som snakker om mannen

I en årrekke har NJFF har satset på kvinner, barn og unge. Men hva med mannen – er han helt glemt?
Torsdag, 5. desember 2019 - 9:08

Du har hørt det før: Vi må jobbe for mangfoldet av jegere, fiskere og friluftsfolk, og satse på kvinner, barn, ungdom og flerkulturelle. Men hva med hva med den typen det er flest av i skogen og i elva: mannen? Er det slik at han drukner i spesialopplegget for alle andre grupper?

Det er ingen «hvit mann som pusher 50» som utfordrer NJFF i dette spørsmålet, men Ann Eva Isaksen (55) fra Lenvik på Senja. Elgjeger og 2. nestleder forbundsstyret. Vi treffer henne en jaktdag i hjemtraktene, som eneste kvinne blant 13 mannfolk i laget.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

På forsiden nå