Et veldig godt gjennomført arrangement, sier Bjarte Grimen i NJFFs jaktskytterutvalg.

Klart for leirdue­finalene

Lørdag går finalene i årets NM jegertrap og NM leirduesti av stabelen i Torsbustaden, skyteanlegget til Levanger JFL.
12. juli 2019

Tidligere i uka har 466 deltakere vært i sving på jegertrapen, mens 416 deltakere har gått leirduestien. Bjarte Grimen, representant for jaktskytterutvalget i NJFF, skryter av et veldig godt gjennomført arrangement av Levanger JFL.

– I tillegg har trapbanene i Torsbustaden en spektakulær utsikt. I morgen forventer vi god skyting på gode baner, sier han.         

Bor du i nærheten og ønsker å se landets beste leirdueskyttere i sving, er det bare å møte opp i Torsbustaden fra klokka 09.00. Eventuelt kan du følge finalen på www.leirdue.net.

Resultatene etter finalen finner du på Jakt & Fiske.

Følg oss på Facebook for siste nytt.


Trapbanene i Torsbustaden har spektakulær utsikt!

 

Emneord: 

Siste fra Jakt

Viten:

Når hjelper det å freda ryper?

Me trur at spørsmålet ikkje er om, men når jakt har betydning. Me vil her fortelja om trua vår, men er ikkje visse på at tru treng vera sanning.

Rakkelhaner kan få levedyktige avkom

Trodde du rakkelhanen ikke kunne formere seg? Tro om igjen. Genetiske analyser hos Norsk institutt for naturforvaltning (NINA) viser nå at denne krysningen mellom orrfugl og storfugl kan være fruktbar og få levedyktig avkom ute i det fri.

Tester ut villsvinfeller

Norske myndigheter ønsker færrest mulig villsvin på et minst mulig område i Norge. Nå tas egne villsvinfeller i bruk som et ledd i å begrense spredningen.

På forsiden nå