Annonse

Test av Insulator Pullover Parka

Ny favoritt i vintergarderoben!

Insulator Pullover Parka; Tykk, varm, vind- og vanntett parkas for tøffe forhold i høyfjellet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Det oppleves nesten som å stupe inn i en fluffy sovepose som former seg behagelig og isolerende rundt kroppen. Passformen er romslig og komfortabel, gir svært god bevegelsesfrihet og rikelig med plass til ekstra lag med klær. God lengde som beskytter rumpa og øvre del av lårene godt, også når du sitter.

Ytterstoffet er mykt og behagelig med solide tapede sømmer. Pusteegenskapene svært gode, samtidig som parkasen er fullstendig vind og vanntett. Den tåler også juling, slitestyrken og kvaliteten imponerer ved langtids røft bruk. Med vekslende vintervær i alt fra sprengkulde til sprutregn, er parkasen blitt en storfavoritt på korte og lange vinterturer, isfiske og postering i høyfjellet.

Den holder deg god og varm i sprengkulda, gir god beskyttelse for vær og vind. Med sin imponerende høye vannsøyle, holder den deg også knusktørr under det våteste vintervær.

Dobbel hette for dobbel isolasjon

Vi liker løsningen med dobbel hette svært godt. Suverent å kunne veksle på hettene etter værforhold og aktivitet. Den innerste hetta former seg behagelig rundt hodet, er lett, smidig og gir god isolasjon i kaldt og stille vær.

Ytterhetta som også er godt isolert, utgjør en stor og romslig fullverdig stormhette med formbar avstivet brem, ekstra polstring mot ansiktet, og treveis enhåndsjustering, som gjør deg godt rustet for vinterstormen. Begge hetter har godt isolert brystparti med lettbetjent polstret glidelås til midt på brystet som gir to lag for utlufting og ønsket beskyttelse.

Gjennomtenkte detaljer

Alle glidelåser er av god kvalitet, og er lettbetjente også med votter eller hansker på. Glidelåsåpninger i nedre del på begge sider av anorakken er til hjelp når parkasen skal på og av, det gir også luftemuligheter og enklere tilgang til eventuelle lommer på innerklær. Solid knappehempe i bunnen av glidelåsen sikrer at glidelåsen ikke «splitter», samtidig som det beskytter mot ising.

De to romslige isolerte glidelåslommene i front har store åpninger og fungere like godt som håndvarmere, som romslige oppbevaringslommer for småsaker. Anorakken har også en innvendig romslig og praktisk nettinglomme. En fiffig og nyttig detalj er ermeåpningen, som kan snurpes fullstendig igjen for å varme frosne hender inni det lune jakkeermet ved behov.

Det er i det hele tatt svært lite vi savner, men det er greit å være klar over at plaggets konstruksjon og løsninger veier en del.

Prisen er stiv, men er man mye ute i vinterhalvåret, er dette en investering man vil ha glede av i mange år.

Insulator Pullover Parka:

PRODUKTFAKTA: Fôret, vann- og vinntett anorakk med lang rygg. Ytter- og innerstoff 100% Polyamid med PFTE Membran. Tapede sømmer. Inner- og ytterhette. Isolert med 400g / m2 Primaloft®. Vannsøyle: 20 000 mm (ISO 811). Pusteevne RET mindre enn 6 (ISO 11092). Glidelåser: YKK. Vekt: 1750 g (egen veiing str L).

PRIS: kr 6500,-

LEVERANDØR: Outdoorworks North AB, www.plusminusnoll.se

KARAKTER: 5

Powered by Labrador CMS