Annonse

Test av Ace Case Lady sleeve

Flower power

Med Ace Case Lady sleeve våpenfutteral vekker du garantert oppsikt, men trolig på en litt annen måte enn om du rusler runde med en mer tradisjonell variant

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

I vår våpenhysteriske tid er det viktig å ha skytevåpen i futteral under transport. I bynære strøk inkluderer dette ofte også turen ut til posteringen.

Futteraler tar mye plass, og er lite egnet til å putte i sekken. Dessuten er de ofte i kjedelige farger, gjerne med noe taktisk eller militært over seg.

Derfor er det med glede jeg har brukt dette livlige trekket på noen av mine våpen. Det har blomstret mønster som en åttitalls sommerkjole, og demper absolutt signalene ved bæring av våpen.

Det har ingen glidelås, man bare slipper våpenet oppi fra enden, bretter over og knyter rundt med lissene. Futteralet er laget i grovvevd nylon på yttersiden, med en myk fleece-aktig polstring på innsiden. Det passer både hagler og vanlige jaktrifler.

Vel ute i skogen kan det rulles opp og knytes med lissene, slik at det holder seg kompakt i sekken. Futteralet er raskt og enkelt i bruk, og gir god beskyttelse for våpenet. Det har riktignok verken håndtak eller skulderreim, men det er nettopp enkelheten og lav pris som gjør det vellykket.

Den Amerikanske produsenten tilbyr en rekke fargekombinasjoner, og selv om de kaller det «Lady sleeve» synes jeg det passer like godt for herrer.

PRODUKTNAVN: Ace Case Lady sleeve
PRODUKTFAKTA: Enkelt futteral for rifle eller hagle for bæring under armen. Lengde 137 cm høyde 26 cm, vekt 505 gram. Leveres i flere farger og mønstre. Lukkes med påsydd lisse.
PRIS: kr 167,-
IMPORTØR: Brownells AS
KARAKTER: 5

Powered by Labrador CMS