Annonse

Alexander Read og Mina er Årets Villmarkinger 2019

Prisen gis til en eller flere personer som inspirerer barn og voksne til å komme seg ut på tur, og som gjennom egne eventyr fremmer norsk natur og friluftsopplevelser.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel.

I dag fredag 26. april ble det offentliggjort at Årets Villmarkinger i 2019 er Alexander Read og datteren hans Mina.

Prisen Årets Villmarking deles ut av Camp Villmark, Norges største friluftsmesse som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 26.-28. april 2019.

Juryen har bestått av Randulf Valle, Torbjørn Ekelund, Christian Fornes, Daniel Alexander Holm, Ole Magnus Halvorsen, Jens Kvernmo, Hilde Charlotte Solheim og prosjektleder for messen, Per Anders Iversen. Det at nettopp Alexander Read og Mina vant den gjeve prisen, begrunner de på følgende måte:

- Få, om noen har i løpet av det siste året inspirert og rørt flere Nordmenn enn den dynamiske duoen “Mina og meg”. Med over 160 døgn under åpen himmel og 780 km på ski og til fots i løpet av 2018 har de gjennom sin blogg vist oss all den fantastiske naturen Norge har å by på, og demonstrert at de store naturopplevelsene er tilgjengelig for oss alle. Sammen er de en utømmelig inspirasjonskilde for andre som ønsker å ta med egne barn ut på tur, og flotte ambassadører for både norske naturopplevelser og et bærekraftig friluftsliv. Vi gratulerer så mye!

For mer informasjon
Om Årets Villmarking, vinnerkriterier, jury og tidligere vinnere, utstillere, aktiviteter, foredrag og program, se www.campvillmark.no.

Les også om Barnas viltkjøkken på Camp Villmark: Viestad viser vei

Powered by Labrador CMS