Annonse

Test av Carinthina fotposer Windstopper Oliven

Gode leir-fotposer

Fotposer til å trekke utenpå støvlene har vært brukt i lang tid. Er du beinkald, kan du også supplere med «innendørs-poser».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Det finnes mange løsninger for å motvirke frosne føtter, men få av dem bøter på alle kalde situasjoner. Med såkalte booties, eller «innendørs-poser» kan du skape lunk både på vinterovernatting i sovepose, i telt, på koia eller hytta.

Vi har testet to par. Den første typen, fra Carinthina, har kunstfiber-fyll. Disse har løst et problem undertegnede har hatt i en del år: fotkulde på vinterovernatting ute, selv med dunsovepose for ekstrembruk. Ja, jeg sier: endelig!

Det mulig mine problemer med undersåttene skyldes lette forfrysninger tidligere. Nå drar jeg aldri på overnatting høst, vår eller vinter uten fotposene. Om natta drar jeg dem utenpå et par ullsokker. Merk: De skal ikke brukes utenpå sko/ støvler.

Fotposene er komprimerbare og forholdsvis lette. Hvis de først og fremst skal brukes på kalde hyttegulv, vil nok mange foretrekke litt mer sålemateriale. Noe mer friksjon på undersiden hadde også vært et pluss, men ellers er det lite å plukke på.

Les også: Gode leir-fotposer – II

Carinthina fotposer Windstopper Oliven

PRODUKTFAKTA: Fotposer i 100 % polyester, str 40-46, med isolasjon i G-loft og vindtett membran.

LEVERANDØR: SISU Villmark, c/o SISU Produkter AS, tlf 63 94 39 00, sisuvillmark.no

PRIS: kr 849,-

KARAKTER: 5

Powered by Labrador CMS