Annonse

Suksess for Elveguiden

Nettstedet der du kan kjøpe fiskekort og lese fangstrapporter, vokser stadig. Nå står utlandet for tur.

Denne artikkelen er over ett år gammel.

«Ryhølen i Orkla holder alltid bra med laks, er ca. åtte meter på det dypeste og fisker godt med spinner/sluk og mark fra Ryklippen. Ry laksefiske og gjestegård har god plass til 10 fiskere. 5 dobbeltrom. Overnattingen har enkel standard i autentiske omgivelser i trønderlån oppført i 1852. Valdets lengde 4400 meter».

Denne type nøkkelinformasjon finner du i bøtter og spann om du surfer en liten time på Elveguiden.no. Nettstedet, skreddersydd for laksefiskere og vertskap/forvaltningslag, kan vise til en svært hyggelig vekst siden etableringen i 2018.

Firmaet med 13 ansatte hadde i fjor drøyt 14 millioner i omsetning, og planlegger nå internasjonal satsing.

Foran årets sesong hadde drøyt 80 større og mindre lakseelver, fra Rogaland i sør til Finnmark i nord, tatt i bruk nettstedets fangstrapporteringssystem.

Les også: Hva kan du forvente av årets lakseseong?

355 vald/soner solgte sine fiskekort og ulike fiskepakker gjennom Elveguiden. I fjor kjøpte de merkevaren Campio, som skal gjøre det lettere for fisketurister å finne og booke campingovernatting.

Tett på kunden

– Det har gått over all forventning, og vi får stadig nye grunneierlag inn i porteføljen, sier Helge Dahlen, selv dedikert laksefisker, med ansvar for oppfølging av lakseelver på Nord- vestlandet og i Trøndelag.

Han mener tett oppfølging av kunden, enten vedkommende er tilbyder eller potensiell fiskegjest, og en software bygd på moderne teknologi, har vært avgjørende for suksessen. Et enkelt og effektivt bookingsystem og fangstrapportering sparer elveeierlaget for både tid og penger.

Powered by Labrador CMS