Test av Wiley X Omega

Knallgode allround-briller til fiske

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel. Det er ikke sikkert at informasjonen som står i artikkelen stemmer lenger.

Det finnes mange fiskebriller, men listen over de ekstraordinære er kort. Et av de siste merkene som har havnet i det gode selskapet, er Wiley X. Jevn kvalitet, brutal styrke og stilig design har løftet dem til Smith, Oakley og Costa Del Mars nivå.

De har vaket under radaren her til lands, men når Sølvkroken tok dem inn, snudde dette seg. Omega er blitt en av de mest populære modellene. Det var spesielt den nye fargekombinasjonen, Emerald Mirror Amber som fristet oss, snarere enn rammefargen, Kryptek Neptune, som bare er «show off».

Det meste taler for et langt forhold. Alle fiskebrillene har «uknuselige» rammer, skuddsikre glass og godkjent som vernebriller (ANSI). Selv etter halvannet års bruk, framstår brillene i praksis som nye, og det er kun noen få og ubetydelig riper som kan skimtes i glasset.

Kjære leser!

For å lese denne artikkelen må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.