Annonse

Test av Garphyttan Specialist Gaiter Trouser:

Garphyttan Specialist Gaiter Trouser er både lett og ledig, samtidig som den sitter godt. Luftemuligheter for både på legger og lår, i tillegg til shorts og gamasjer.

Smart sommerbukse med svakheter

På leit etter ledig beinbekledning du kan bruke som både langbukse og shorts med gamasjer?

Publisert

Skal du pakke med deg en shorts? Langbukse? Begge deler? Med Garphyttans Specialist Gaiter Trouser får du begge deler i én bukse. Rett over knærne finner du nemlig en glidelås du kan bruke for å ta av den nederste delen av buksa.

Innlemmet i denne, er det også en strikk for å stramme toppen av legg-delene, og slik gjøre de om til gamasjer. Smart når du ferdes i områder med stadig mer flått.

Allsidig

Buksa er både lett og ledig, samtidig som den sitter godt. Stretchpanelet skal ha æren for det. Videre finner du lufting både på legger og lår.

Her er også store lårlommer (en med en mindre lomme på innsiden), knivlomme på yttersiden, vanlige stikklommer og åpning til knebeskyttere. Med andre ord er det nok plass til det du måtte ønske å ha med deg. Akkurat det er også litt av Garphyttans konsept; nok lommer i plaggene til at du av og til kan droppe sekken om du ønsker.

For små svanser?

Vi har tidligere testet Crafter Pro Trouser fra samme produsent, en solid bukse for snekring, fiksing og skaubruk, som vel fortjent fikk full pott. Dessverre er det stor kvalitetsforskjell mellom sistnevnte og denne sommerbuksa.

Andre gang jeg skulle stramme til den ene gamasjen, røk gummistrikken. Produksjonsfeil? Mulig. Men det tok ikke veldig mye lenger tid før sømmen i gylfen tok kvelden. Tittelen på testen kunne således vært «Sommerbukse for småsvansede svensker».

Men fra spøk til alvor; ei bukse til denne prisen skal ikke ryke i sømmen på denne måten. Disse svakhetene trekker ned karak- teren på en ellers super sommerbukse.

Garphyttan Specialist Gaiter Trouser:

Lett turbukse som enkelt gjøres om til shorts. Nederste del av buksa kan funke som gamasjer om ønskelig.

Farger: Grønn, khaki, antrasitt

Størrelser: XS til 3XL Pris: kr 1195,-

Leverandør: Garphyttan, garphyttan.no

Karakter: 3

Powered by Labrador CMS