Annonse

Test av Haunter Vännäs turbukse:

Test av turbukse Haunter Vännas.

Potensielt mye bukse for pengene

Det er lett å bli venn med Haunter Vännäs. Spørsmålet er hvor lenge vennskapet holder.

Publisert

Det er ikke alltid så lett å finne akkurat den turbuksa. Noen liker vide og luftigere benklær, andre vil ha tett passform. Noen vil ha lufting på lår og legger, selv vil jeg (nesten) alltid ha kneputer. Når du først har ei bukse som er perfekt, legger du gjerne frognertierne som må til på bordet. Når buksa omsider må gi tapt etter hard (og forhåpentligvis lang) bruk, er sorgen stor.

Selv om Haunters Vännäs-modell kanskje ikke er helt der oppe, får du mye turbukse til en hyggelig penge.

Som et skudd

Buksa, som finnes i et lass av farger, er laget i en blanding av bomull og litt stretchy nylon. Formsydde knær og borrelåsjustering av midjen sikrer god passform for alle som liker litt tighte bukser.

Modellen har fire lårlommer med glidelås, der den ene har en liten innerlomme i mesh til mobil eller lignende. Videre er det to vanlige stikklommer og lomme på baken, også den med glidelås.

En glidelås på nederste del av hvert lår gir grei luftemulighet, nettingen på innsiden har dog litt lett for å kile seg fast i glidelåsen. Etter et drøyt års bruk har noen av sømmene i skrittet begynt å løsne. Med tanke på at leverandøren tilbyr store rabatter for kjøp av flere bukser, er det fort gjort å tenke «skitt au». Men i en tid der vi alle bør komme bort fra «fast fashion», bør holdbarhet være bedre.

Stramming og hempe

Stramming nederst ved leggen er løst med den klassiske stoffhempa med trykknapp. Det hadde vært mer diskré om strammeløsningen var skjult inne i stoffet, slik du finner på mange andre bukser. Pluss for gamasjehempe nederst til å feste i snøringen på støvlene.

Haunter Vännäs turbukse

Turbukse i blanding av bomull og stretchmateriale. Assorterte farger.

Størrelser: 46–60 + modeller med kortere bein 

Vekt: 580 g (størrelse 48) 

Pris: kr 1295,- 

Leverandør: Haunter, interjakt.com

Kort oppsummert

Pluss

    • God passform
    • Relativt mye bukse for penge

Ting å tenke på

  • Svak søm i skrittet
  • Savner mulighet for kneputer
  • Utenpåliggende strammereimer nederst
  • Karakter: 4

Powered by Labrador CMS