Annonse

Test av Heck-Pack transportkurv

Test av Heck-Pack transportkurv

What the heck ...

Lei av pels, blod og annet svineri i bilen? Heck-Pack transportkurv kan være løsningen. 

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke alltid det bare blir god stemning av slakt i bilen. Pels, blod og annet svineri har det med å renne ut. 

Med denne smarte kurven du fester på hengerfestet, er problemet historie. Den sparer deg til dels også for ugreie løft som gjerne må til når tunge ting skal bukseres inn i et bagasjerom.

Heck Pack festes med en kraftig hendel, som gjør at kurven sitter dønn fast og gir sikker transport av det du legger oppi. Husk stropper. 

Dersom du vommer i felt, bør du huske å pakke dyret inn i presenning eller lignende for å unngå søl fra veien når dyret ligger i kurven.

Romslig

Vi valgte den største modellen, som er 1,2 m bred. Her er det plass til flere rådyr, eller en middels stor hjort. Den mindre modellen tar og flere rådyr, eller et lite villsvin eller hjortekalv. 

Systemet har vært på markedet en stund, og er velprøvd. I Sverige er løsningen ofte å se på veien når vilt kjøres tilbake til slaktehallen.

Kurven er svært rask og enkel å montere/avmontere, og oppleves sikker i bruk. 

Produktet tåler bemerkelsesverdig høy vekt, men husk at veitrafikkloven og vognkort gir begrensninger på lovlig vekt på tilhengerkulen, som oftest rundt 80 kg på offentlig vei. Dette fordi store vekter bak kan gi forandring på kjøremønster, såkalt overstyring.

Ny modell

Denne modellen har en relativt høy egenvekt på 15 kilo. Vi noterer oss at produsenten nylig har sluppet en ny variant i aluminium. 

Lastekurven er godkjent for kjøring i hele EU. På noen bilmodeller kan det være behov for ekstra baklys, og ekstra skilt.

Dette kjøpes som ekstrautstyr. Heck Pack anbefales for deg som vil spare bagasjerommet for rennende vesker som blod eller olje, eller rusk og rask som setter seg fast i interiøret.

Heck-Pack transportkurv

Tilhengersystem uten hjul, produsert i galvanisert stål.
Passer på 50 mm tilhengerkuler (standard).

Vekt: 15 kg

Mål: 1200x500x125 mm. Finnes også i en mindre utgave 

Pris: kr 3044,- (Lavere pris på den mindre utgaven) 

Leverandør: HXS Maskinutvikling AS

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS