Annonse

Artikler i Jakt & Fiske gjøres eksklusive for medlemmer

Illustrasjonsfoto. Dette bildet leder ikke til saken "Bli en

Som et ledd i digitaliseringen av medlemsbladet, har Jakt & Fiske kommet til en ny milepæl: – Digitale artikler som er eksklusive for medlemmer. Hva betyr det for deg?

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Er du medlem, betyr det svært lite. Da vil du kunne lese alle artikler fra Jakt & Fiske. Er du derimot ikke medlem, vil du ikke få tilgang til de sakene som lukkes. Dette fungerer på akkurat samme måte som med de digitale avisene. Noen saker er forbeholdt abonnenter, mens andre ligger åpent for alle lesere.

Tidligere endret NJFF innloggingen for alle medlemmer og tillitsvalgte på www.njff.no. Du bruker den samme innloggingen på Jakt & Fiske i fremtiden.

Når du registrerer deg med aID, registrerer du navn, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato og velger et passord. Deretter kan du bruke ditt mobilnummer og passord for å identifisere deg på alle nettsteder og applikasjoner som bruker aID. Å opprette en aID-bruker koster ingenting.

Har du aID fra før skal du benytte denne profilen for å få tilgang. Det er lurt å ha medlemsnummeret ditt for hånden når du skal logge inn på Jakt & Fiske. Det har du fått på mail eller SMS, eller du finner det på medlemsbeviset.

Når du er logget inn, får du tilgang til ditt medlemsbevis, nettsaker fra Jakt & Fiske, klasseføringskort, lokal medlemsadministrasjon eller som publiseringsansvarlig i foreningen.​

Har du tidligere benyttet aID til å logge inn på lokalavisa, Nettavisen, Dagbladet, eller en av de mange andre nettmediene som bruker aID, er du trolig godt kjent med dette. For de fleste er det bare å klikke seg videre i prosessen når de besøker en sak som eksklusiv for medlemmer.

Hvis du allikevel møter utfordringer, kan du kontakte oss på medlem@njff.no.

Hva er aID?
aID er en identitetsløsning levert av det norske mediekonsernet Amedia. Over 70 lokalaviser, samt Aller Media (med blant annet Dagbladet) har tatt i bruk tjenesten, og stadig flere nettsteder kommer til.

aID kan sammenlignes med et vanlig ID-kort, som for eksempel førerkortet ditt. Din aID forteller nettsteder hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold, slik som artikler fra Jakt & Fiske som er forbeholdt medlemmer, eller innhold som bare gjelder deg som medlem eller tillitsvalgt.

Alle medlemmer får tilgang
Tidsskriftet sendes ut til alle i medlemskategorien hovedmedlem med tidsskrift. De som har familiemedlemsskap mottar ett tidsskrift.

Når det kommer til jakt & Fiskes digitale utgave, får alle medlemmer av NJFF tilgang, uansett hvilken medlemskategori de tilhører. Bare logg deg inn, les og drøm deg bort!

Powered by Labrador CMS