Annonse

Test av Sølvkroken Glacier II

Stanga har god kork, gode surringer og lette ringer av høy kvalitet.

Lange kast med små agn

Sølvkroken Glacier II gir utgangspunkt for et allsidig ferskvannsfiske, og er vel verdt pengene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Glacier er en sterk og spenstig firedelt stang i grafittkomposittblanding. Stanga har et praktisk screw down-snellefeste med delkork, som gir et godt og behagelig grep. Den har toppaksjon, men oppleves likevel noe stiv.

Sølvkroken Glacier II gir overraskende lange kast med små sluker, spinnere eller mark. Stanga gir grei føling med fisket, og er god å kjøre fisk med.

God kork, gode surringer og lette ringer av høy kvalitet. Stanga passer perfekt for allsidig ferskvannsfiske med små sluker og agn.

Lette materialer, kombinert med langt håndtak, skaper god balanse og presisjon. Samtidig har stanga ryggrad nok til å hamle opp med skikkelige rugger.

Pluss for at den er firedelt, praktisk ved oppbevaring, og til reisen. Transportlengde er kun 70 cm. Stanga gir utgangspunkt for et allsidig ferskvannsfiske, men kan også fungere til det aller letteste sjøfisket. Like velegnet for både nybegynnere og erfarne fiskere.

Alt i alt en prisgunstig og god stang, vel verdt pengene.

Sølvkroken Glacier II

PRODUKTFAKTA: Firedelt stang i grafittkomposittblanding. Lengde: 9 fot. Slukvekt: 5-25 g. Screw down-snellefeste, delkork, sic-ringer.

Praktisk stangtrekk medfølger. Transportlenge 70 cm.

PRIS: kr 899,-

LEVERANDØR: Nordic Outdoor AS, tlf. 37 00 28 00, www.nordicoutdoor.no

KARAKTER: 4

Powered by Labrador CMS