Annonse

Test av Tapel patronholder

Snerten duppeditt

Tapel Patronholder sikrer kjapp omlading av kombivåpenet, men kan være litt i veien ved bevegelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Et kombinasjonsvåpen gir valgmuligheter på rådyr- og skogsfugljakt. En utfordring med slike våpen kan være at de har liten skuddkapasitet, og hvert løp må lades om manuelt for hvert skudd.

For å lette omladningen kan denne lille patronholderen være nyttig. Den holder en haglpatron og en riflepatron i hvert sitt avlukke av skinn. Den holdes på plass rundt våpenets låskasse av to elastiske bånd. Holderen plasseres slik at patronene ligger tilgjengelig ved siden av kamrene når våpenet brytes.

Dermed er de så nærme de kan komme under omladning, det er bare å løfte dem over når kamrene er frie for tomhylser. Patronene sitter akkurat passe hardt i holderen til at de ikke ramler ut undre bevegelse, men gir etter når du trenger det. Holderen lages i flere størrelser og passer derfor de fleste aktuelle kalibre.

Det trekker noe ned at holderen er litt i veien under bevegelse. Den går i kategorien duppeditt som er ganske kjekk å ha, men langt fra uunnværlig.

PRODUKTNAVN: Tapel Patronholder
PRODUKTFAKTA: Patronholder for kombi og drilling. Vekt 25 gram, Lengde: 106 mm. Bredde: 50 mm. Laget av brunt skinn, to elastiske tøybånd.
PRIS: kr 245,-
LEVERANDØR: Våpensmia AS
KARAKTER: 4

Powered by Labrador CMS