Annonse

Slutt på WeHunt-rabatt

Medlemmer av NJFF har kunnet spare gode penger på jaktappen WeHunt. Tidligere i vår sa selskapet sagt opp avtalen i både Norge, Sverige og Danmark.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Jaktappen WeHunt brukes ifølge egne tall av over 416.000 jegere i Skandinavia. Én av grunnene kan kanskje være at selskapet har tilbudt en medlemsrabatt for både Svenska Jägareförbundet, Danmarks Jægerforbund og Norges Jeger- og Fiskerforbund.

– Beklagelig

Fra og med 30.06 måtte alle brukere betale fullpris. For NJFF-medlemmer betød dette en dobling av prisen fra 139 kroner til 279 kroner (standardversjon) per år, dersom nåværende pris skal gjelde i fremtiden.
– Det er alltid beklagelig at gode medlemsfordeler opphører, og vi fortsetter arbeidet med å se på alternativer og andre samarbeid som øker verdien av medlemskapet, sier markedssjef Håvard Skjerstad Andersen i NJFF.

Test: Garmin Fênix 5 GPS

Naturlig prosess

WeHunt eies av Open Air Group. Selskapets administrerende direktør, Camilo Sjödin, sier han håper norske brukere forstår at det koster penger å lage kvalitetsprodukter.

– Det er vanlig å gi solide rabatter for å komme inn på et marked. Men jeg mener vi har et fantastisk produkt, og håper at våre brukere i Norge forstår at det ikke er holdbart i lengden med for mye rabatter. Vi må kunne tjene penger for å lønne egne ansatte og videreutvikle produktet, sier Sjödin til Jakt & Fiske.

Powered by Labrador CMS