Dansk på norsk

DeerHunter Explore er en rimelig, danskutviklet jaktdress for den ikke altfor kravstore jegeren.
17. desember 2021

DeerHunter Explore utstråler et snev at «fasan på egen tomt» i farge og fasong. Dressen er utstyrt med membran, som ligger i sjiktet mellom ytter- og innerstoffet. Tatt i betraktning at vannsøylen på membranen ikke er på mer enn 5000 mmH2O, har den gjort en akseptabel jobb med å holde vannet ute på regnværsdager. Pusteevne (MVTR) er ikke oppgitt, men dressen oppleves omtrent akkurat like klam som det meste annet av polyesterbasert membranbekledning – og «puster» antakelig like mye som Elvis. Ytterstoffet er børstet, mykt og så støysvakt som plast kan være.

Null hull

Deer Hunter-jakken har rikelig med lommer. Noen av lommene lover dog litt mer enn de kan holde. Radiolommen er f.eks. uten hull til antenne eller mikrofon, men har bare en gummiring på utsiden av lommen, som ikke kan brukes til noe som helst. Jakken har ellers stikklommer på siden, napoleonslomme, radiolomme og innerlomme, så her er rikelig med muligheter til å rote bort snus og bilnøkler. Lommene på brystet har etter mitt syn en litt uhensiktsmessig, avsmalnende fasong, som gjør det plundrete å få tak i ting og tang.

Flere hull

Billig og …

DeerHunter Explore

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Stor test:

Multifuelbrennere

Er du i markedet for en multifuelbrenner, som også egner seg godt til vinterbruk? Vi har testet ti kandidater, og plukket ut de beste.
Vintage Gun Scopes Weaver V7-W:

Blås nytt liv i gamle sikter

Hva med et nyoverhalt, tidsriktig sikte til din gamle klassiske rifle?

Test av Minox Allrounder 2-10x50

Tyske Minox er ute med en ny serie jaktsikter i mellomklassen. Vi har sett nærmere på Allrounder 2-10x50.

På forsiden nå