Vi har testet Garmin Force i snart to år, og har funnet lite å sette fingeren på.

Best på første forsøk

Force er Garmins første el-motor. Selv om den ikke passer for alle båter, er resultatet et teknologisk vidunder. Med unntak av høy pris og et ruvende ytre, er det lite som taler Force imot.
22. november 2021

Ingen forventet at Garmin i 2019 skulle lansere en banebrytende el-motor. Før det skjedde, fantes det i praksis kun to store produsenter, som leverte to typer baugmonterte motorer; pedalstyrte «løftemotorer» og fjernstyrte motorer med innebygd autopilot. Motorguide og Minn Kota, som har stått i spissen i flere tiår, hadde nylig begynt å slippe noen hybrider, altså «løftemotorer» med innebygget GPS og fjernstyring. Nå fikk de uventet konkurranse. Ikke bare fra Garmin, men også fra Lowrance.

Begge har flyttet grensene og gitt aktive fiskere det beste fra to verdener. Begge er gode, og har du kompatibel Lowrance kartplotter, velger du nok deres Ghost. For de fleste andre i Skandinavia, hvor vi nesten kun bruker håndkontroller, er Garmins Force verdt å vurdere.

Mye nytt

Ikke best for alle

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Vintage Gun Scopes Weaver V7-W:

Blås nytt liv i gamle sikter

Hva med et nyoverhalt, tidsriktig sikte til din gamle klassiske rifle?

Test av Minox Allrounder 2-10x50

Tyske Minox er ute med en ny serie jaktsikter i mellomklassen. Vi har sett nærmere på Allrounder 2-10x50.
Test av CZ 457

Arven fra Brno 2

Mange kan huske Brno Modell 2, som nærmest var synonymet til salongrifle før årtusenskiftet. Produsenten har evnet å fornye seg, og dagens CZ 457 er en helt moderne salongrifle.

På forsiden nå