Fleksibelt feilgrep

Det norske firmaet Arctic Silver har utviklet og patentert et håndtak som nå er nå tilgjengelig på deres stangserie Fonna. Stangemnet er bra, men håndtaket er et blindspor.
12. juli 2021

Fonna er ny stangserie fra Arctic Silver og leveres i 4 modeller fra klasse #4 til #7. Fonna #7 9`Fast er en 4 delt fluestang med slipt klinge påført et tynt lag gjennomsiktig matt lakk, slik at både farge og struktur i emnet er godt synlig.

Fonna har to snøreførerringer av titan og de øvrige 7 er snake ringer i «hard Crome», samtlige med sort trådsurring og klar lakk. Hver av de 4 delen har påskrevet lengde, lineklasse og stangdel-nummer på hunnholken og et merke på hannholken. Kjekt dersom du har mange matt sorte stenger (eller ofte tar feil av hvilken stangdel som er nest øverst).

Tilvenning

Begrensende i praktisk bruk

Arctic Silver Fonna 9` #7 Fast

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå