Fiskebåt for alle

Av de mange skandinaviske fiskebåtene som har kommet de siste årene, er Busters «Fish» sitt konsept det beste og mest komplette.
01. september 2021

Busters første «ekte» fiskebåt var Buster S «Fish». Den var god, men samtidig preget av uferdige løsninger, som ble bedre med M «Fish». Nå satser de på en robust båt i rein aluminium. Etter snart ett års bruk, fortsetter den å imponere på sjøen. Vi mistenker at leverandørens samarbeid med den svenske fiskeguiden Kristian Keskitalo, har satt sitt preg på mange av de snedige detaljene.

Bedre bredde

Buster gjør som de fleste nordiske båtprodusenter, og bygger om sine vanlige båter ved å spekke dem med ekstrautstyr. I motsetning til manges drømmebåter fra USA, hvor alt er fastskrudd og kun til fiske, kan man med en Buster også ta bort «fiskesakene» og få en vanlig familiebåt. Et av de smarteste trekkene de har gjort på grunnskroget, er å øke bredden med 30 cm. Det gjør det langt mer stabilt, og har gitt store menn i flytedress bedre plass å bevege seg på. Ja, liten plass er faktisk et irritasjonsmoment på de andre modellene.

Tredelt

Klar for proffen

En sterk allrounder

Buster XL «Fish» + Yamaha F115BETX

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Blaser R8:

Langdemper med mange finesser

Blasers rettrekker R8 med heldempet pipe og justerbart skjefte inviterer til presisjonsskyting.
Sea To Summit – XBREW Coffe Dripper:

Oppgradert turkaffe

Er du opptatt av ekstra god kaffe på tur, bør du sjekke ut denne kaffedrypperen fra Sea To Summit.
Colemans Kobuk Valley 2:

Svalt som et stabbur

Teltlivet kan by på enkelte utfordringer i sommerhalvåret. Amerikanske Coleman har lansert en teknologi som stenger sollyset ute. Det funker.

På forsiden nå