Rudolph AR1 1-6x24 er et prisgunstig sikte for variert skogsjakt.

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
21. juni 2021

Rudolph AR 1-6x24 er laget i Japan, og bærer preg av kvalitet og «riktig» oppsett. Det afrikanske tankegodset er tydelig i den ekstra fjærbelastningen av kneppjusteringen, for å tåle kraftig rekyl fra grove storviltrifler. Produsenten gir også livstidsgaranti på det mekaniske.

Klar optikk

Optikken virker god og klar i hele bildet, også på laveste forstørrelse. Øyeavstanden er romslig. Bildet er uten reflekser selv i skarpt motlys. Retikkelet er uvanlig, med en liten sirkel med et senterpunkt som blir opplyst ved aktivering av lyset i siktet. Dette er omgitt av hjelpelinjer som gjør det lettere å orientere siktet ved fluksskyting. Sirkelen gir svært god treffpunktmarkering ved kjappe skudd og lav forstørrelse, og punktet er lite nok til finskyting. Rudolp Optics leverer også sine egne montasjeringer i stål for weaverfeste, som vi benyttet på rifla.

Tydelige klikk

Allsidig

Rudolph AR 1-6x24

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Flat og bærevennlig kraftpakke

Goal Zero Sherpa 100 AC er en powerbank med stikkontakt. Kraftpakka byr på mange muligheter, men har sine klare begrensninger.

Romslig og robust telt for einstøinger

Bergans Trollhetta er et romslig og prisgunstig 3-sesongs fjelltelt for 1 person.
Blaser R8:

Langdemper med mange finesser

Blasers rettrekker R8 med heldempet pipe og justerbart skjefte inviterer til presisjonsskyting.

På forsiden nå