Rudolph AR1 1-6x24 er et prisgunstig sikte for variert skogsjakt.

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
21. juni 2021

Rudolph AR 1-6x24 er laget i Japan, og bærer preg av kvalitet og «riktig» oppsett. Det afrikanske tankegodset er tydelig i den ekstra fjærbelastningen av kneppjusteringen, for å tåle kraftig rekyl fra grove storviltrifler. Produsenten gir også livstidsgaranti på det mekaniske.

Klar optikk

Optikken virker god og klar i hele bildet, også på laveste forstørrelse. Øyeavstanden er romslig. Bildet er uten reflekser selv i skarpt motlys. Retikkelet er uvanlig, med en liten sirkel med et senterpunkt som blir opplyst ved aktivering av lyset i siktet. Dette er omgitt av hjelpelinjer som gjør det lettere å orientere siktet ved fluksskyting. Sirkelen gir svært god treffpunktmarkering ved kjappe skudd og lav forstørrelse, og punktet er lite nok til finskyting. Rudolp Optics leverer også sine egne montasjeringer i stål for weaverfeste, som vi benyttet på rifla.

Tydelige klikk

Allsidig

Rudolph AR 1-6x24

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Fleksibelt feilgrep

Det norske firmaet Arctic Silver har utviklet og patentert et håndtak som nå er nå tilgjengelig på deres stangserie Fonna. Stangemnet er bra, men håndtaket er et blindspor.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå