Ny stjerne på et godt lag

Oppgraderingen fra Garmin er den mest komplette vi har testet til nå. Et snaut år i to testbåter har vist hvor godt de to 10 tommersekkoloddene jobber med hverandre og resten av Garmins stjernegalleri.
06. juni 2021

Vi skulle rigge en Buster XL Pro «Fish» for allround sjø- og ferskvannsfiske. Vi ville ha to 10 tommers ekkolodd, en kraftig baugmotor, gode skannefunksjoner, intern kartproduksjon, et rikt utvalg givere og levende bilder. Hos Garmin og den nesten nye Echomap Ultra fant vi alt vi trengte. Det å teste et ekkolodd, eller kombiinstrument, baserer seg nesten like mye på hva den kan kobles til, som instrumentet i seg selv.

Uten «State of the art»- givere, gode apper, kart og annet, faller selv blodtrimmede maskiner av tronen. Når det kommer til ekstrautstyr, er Garmin fortsatt blant de beste. Man kan godt si at Echomap Ultra, som har forbedret skjerm og mer kraft enn Echomap UHD, er heldige. For den nye og revolusjonerende Force el-motoren sammen med markedslederen på levende fiskebilder, Panoptix Livescope, får loddet til å skinne enda mer.

God rigg

Enkelt og gratis sjøkart

Rein fornøyelse

Garmin Echomap Ultra 102SV

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Blaser R8:

Langdemper med mange finesser

Blasers rettrekker R8 med heldempet pipe og justerbart skjefte inviterer til presisjonsskyting.
Sea To Summit – XBREW Coffe Dripper:

Oppgradert turkaffe

Er du opptatt av ekstra god kaffe på tur, bør du sjekke ut denne kaffedrypperen fra Sea To Summit.
Colemans Kobuk Valley 2:

Svalt som et stabbur

Teltlivet kan by på enkelte utfordringer i sommerhalvåret. Amerikanske Coleman har lansert en teknologi som stenger sollyset ute. Det funker.

På forsiden nå