Ny stjerne på et godt lag

Oppgraderingen fra Garmin er den mest komplette vi har testet til nå. Et snaut år i to testbåter har vist hvor godt de to 10 tommersekkoloddene jobber med hverandre og resten av Garmins stjernegalleri.
06. juni 2021

Vi skulle rigge en Buster XL Pro «Fish» for allround sjø- og ferskvannsfiske. Vi ville ha to 10 tommers ekkolodd, en kraftig baugmotor, gode skannefunksjoner, intern kartproduksjon, et rikt utvalg givere og levende bilder. Hos Garmin og den nesten nye Echomap Ultra fant vi alt vi trengte. Det å teste et ekkolodd, eller kombiinstrument, baserer seg nesten like mye på hva den kan kobles til, som instrumentet i seg selv.

Uten «State of the art»- givere, gode apper, kart og annet, faller selv blodtrimmede maskiner av tronen. Når det kommer til ekstrautstyr, er Garmin fortsatt blant de beste. Man kan godt si at Echomap Ultra, som har forbedret skjerm og mer kraft enn Echomap UHD, er heldige. For den nye og revolusjonerende Force el-motoren sammen med markedslederen på levende fiskebilder, Panoptix Livescope, får loddet til å skinne enda mer.

God rigg

Enkelt og gratis sjøkart

Rein fornøyelse

Garmin Echomap Ultra 102SV

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå