Intimt helårshotell

Bergans Helium Expedition Dome 2 er et lett og robust helårstelt med gjennomtenkte løsninger.
12. april 2021

Teltet har rette og stramme sidevegger som gir lite lyd/blafring, og som takler sidevind og vindkast svært godt. Det er svært godt spenn i takkonstruksjonen, og teltet tåler mye snø på duken. Innerteltet er lite og smalt, men bratte vegger og god takhøyde gir bra arealutnyttelse. Innerteltet har store, buede sidedører, som gir mulighet for tilnærmet full åpning langs begge langsider.

Løsningen er praktisk, da den integrerer forteltene som en del av innerteltarealet, og gir to personer umiddelbar tilgang til hver sin «private» utgang og fortelt. De identiske forteltene gir moderat, men god nok plass til utstyr, og de bratte veggene gjør det mulig å fyre med primus i forteltet. Innerteltet gir akkurat plass til at to voksne kan ligge side om side, men ikke noe mer.

Gode detaljer

Enkelt oppsett

Bergans Helium Expedition Dome 2

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Fleksibelt feilgrep

Det norske firmaet Arctic Silver har utviklet og patentert et håndtak som nå er nå tilgjengelig på deres stangserie Fonna. Stangemnet er bra, men håndtaket er et blindspor.
Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

På forsiden nå