Intimt helårshotell

Bergans Helium Expedition Dome 2 er et lett og robust helårstelt med gjennomtenkte løsninger.
12. april 2021

Teltet har rette og stramme sidevegger som gir lite lyd/blafring, og som takler sidevind og vindkast svært godt. Det er svært godt spenn i takkonstruksjonen, og teltet tåler mye snø på duken. Innerteltet er lite og smalt, men bratte vegger og god takhøyde gir bra arealutnyttelse. Innerteltet har store, buede sidedører, som gir mulighet for tilnærmet full åpning langs begge langsider.

Løsningen er praktisk, da den integrerer forteltene som en del av innerteltarealet, og gir to personer umiddelbar tilgang til hver sin «private» utgang og fortelt. De identiske forteltene gir moderat, men god nok plass til utstyr, og de bratte veggene gjør det mulig å fyre med primus i forteltet. Innerteltet gir akkurat plass til at to voksne kan ligge side om side, men ikke noe mer.

Gode detaljer

Enkelt oppsett

Bergans Helium Expedition Dome 2

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Da Krag møtte Jørgensen

Flere unike våpen ble utviklet og produsert ved Kongsberg Våpenfabrikk på slutten av 1800-tallet. Juvelen blant dem var Krag-Jørgensen-rifla, en sensasjon for sin tid, regnet som verdens beste rifle.
Samaya 2.5:

Fjærlett fransk telt

Samaya 2.5 er et ultralett og robust 4-sesongs kuppeltelt, der vekta blir holdt nede av gjennomtenkte materialvalg og enkel duk.
Barnes TTSX 120 gr 6,5mm:

Lovlig kobberkule

Til høsten er det lov å jakte med lettere homogene kuler. For kaliber 6,5x55 er 7,8 grams Barnes TTSX et av få alternativer.

På forsiden nå