Test av Haunter Varmevest

Haunter varmevest er som alle andre varmevester et produkt som ikke bare varmer overkroppen. For min egen del ble også kinnene brennhete av skam da jeg kjøpte vesten, men jeg ville ikke vært den foruten.
11. februar 2021

Varmevest er jo på mange måter et produkt mange assosierer med godt voksne jegere. Om man krampaktig definerer seg selv som «ung voksen» lenge etter at håret er begynt å gråne ved tinningen, er anskaffelse av nevnte plagg uansett et sikkert tegn på at det er på tide med en realitetsorientering.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer, med god plass til mokkabønner og kamferdrops.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer med god plass til mokkabønner og kamferdrops. Og siden varmeelementene ikke går helt ned i lommene, unngår man at godsakene smelter.

Tett på

Tre nivåer

Praktisk

Haunter varmevest:

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Test av Martiini Anglers slim filetkniv. Foto: Øystein Cock Rønning

Test av Martiini Anglers slim filetkniv

Dette er en enkel fileteringskniv fra Martiini (Rapala)
Test av Martiini Martef Condor filetkniv. Foto: Øystein Cock Rønning

Test av Martiini Martef Condor Fillet

Dette er fileteringskniven alle andre måles opp mot.

På forsiden nå