Rett vest

Haunter varmevest er som alle andre varmevester et produkt som ikke bare varmer overkroppen. For min egen del ble også kinnene brennhete av skam da jeg kjøpte vesten, men jeg ville ikke vært den foruten.
11. februar 2021

Varmevest er jo på mange måter et produkt mange assosierer med godt voksne jegere. Om man krampaktig definerer seg selv som «ung voksen» lenge etter at håret er begynt å gråne ved tinningen, er anskaffelse av nevnte plagg uansett et sikkert tegn på at det er på tide med en realitetsorientering.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer, med god plass til mokkabønner og kamferdrops.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer med god plass til mokkabønner og kamferdrops. Og siden varmeelementene ikke går helt ned i lommene, unngår man at godsakene smelter.

Tett på

Tre nivåer

Praktisk

Haunter varmevest:

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Spydro fiskekamera:

Best når det fungerer

Spydro er en glimrende idé i et marked med få reelle konkurrenter. Problemet er at kameraet sliter med det viktigste – å filme fisk under vann.
Warmpeace Down Booties:

Gode leir-fotposer – II

Fotposer finnes i ulike utførelser. Disse fra Warmpeace har fyll i andedun, og en myk såle.
Carinthina fotposer Windstopper Oliven:

Gode leir-fotposer – I

Fotposer til å trekke utenpå støvlene har vært brukt i lang tid. Er du beinkald, kan du også supplere med «innendørs-poser».

På forsiden nå