Rett vest

Haunter varmevest er som alle andre varmevester et produkt som ikke bare varmer overkroppen. For min egen del ble også kinnene brennhete av skam da jeg kjøpte vesten, men jeg ville ikke vært den foruten.
11. februar 2021

Varmevest er jo på mange måter et produkt mange assosierer med godt voksne jegere. Om man krampaktig definerer seg selv som «ung voksen» lenge etter at håret er begynt å gråne ved tinningen, er anskaffelse av nevnte plagg uansett et sikkert tegn på at det er på tide med en realitetsorientering.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer, med god plass til mokkabønner og kamferdrops.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer med god plass til mokkabønner og kamferdrops. Og siden varmeelementene ikke går helt ned i lommene, unngår man at godsakene smelter.

Tett på

Tre nivåer

Praktisk

Haunter varmevest:

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Vintage Gun Scopes Weaver V7-W:

Blås nytt liv i gamle sikter

Hva med et nyoverhalt, tidsriktig sikte til din gamle klassiske rifle?

Test av Minox Allrounder 2-10x50

Tyske Minox er ute med en ny serie jaktsikter i mellomklassen. Vi har sett nærmere på Allrounder 2-10x50.
Test av CZ 457

Arven fra Brno 2

Mange kan huske Brno Modell 2, som nærmest var synonymet til salongrifle før årtusenskiftet. Produsenten har evnet å fornye seg, og dagens CZ 457 er en helt moderne salongrifle.

På forsiden nå