Rett vest

Haunter varmevest er som alle andre varmevester et produkt som ikke bare varmer overkroppen. For min egen del ble også kinnene brennhete av skam da jeg kjøpte vesten, men jeg ville ikke vært den foruten.
11. februar 2021

Varmevest er jo på mange måter et produkt mange assosierer med godt voksne jegere. Om man krampaktig definerer seg selv som «ung voksen» lenge etter at håret er begynt å gråne ved tinningen, er anskaffelse av nevnte plagg uansett et sikkert tegn på at det er på tide med en realitetsorientering.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer, med god plass til mokkabønner og kamferdrops.

Haunter varmevest er faktisk også godt tilpasset en eldre brukergruppe med svært godt synlige glidelåser og romslige lommer med god plass til mokkabønner og kamferdrops. Og siden varmeelementene ikke går helt ned i lommene, unngår man at godsakene smelter.

Tett på

Tre nivåer

Praktisk

Haunter varmevest:

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Da Krag møtte Jørgensen

Flere unike våpen ble utviklet og produsert ved Kongsberg Våpenfabrikk på slutten av 1800-tallet. Juvelen blant dem var Krag-Jørgensen-rifla, en sensasjon for sin tid, regnet som verdens beste rifle.
Samaya 2.5:

Fjærlett fransk telt

Samaya 2.5 er et ultralett og robust 4-sesongs kuppeltelt, der vekta blir holdt nede av gjennomtenkte materialvalg og enkel duk.
Barnes TTSX 120 gr 6,5mm:

Lovlig kobberkule

Til høsten er det lov å jakte med lettere homogene kuler. For kaliber 6,5x55 er 7,8 grams Barnes TTSX et av få alternativer.

På forsiden nå