Ny favoritt i vintergarderoben!

Insulator Pullover Parka; Tykk, varm, vind- og vanntett parkas for tøffe forhold i høyfjellet.
23. februar 2021

Det oppleves nesten som å stupe inn i en fluffy sovepose som former seg behagelig og isolerende rundt kroppen. Passformen er romslig og komfortabel, gir svært god bevegelsesfrihet og rikelig med plass til ekstra lag med klær. God lengde som beskytter rumpa og øvre del av lårene godt, også når du sitter.

Ytterstoffet er mykt og behagelig med solide tapede sømmer. Pusteegenskapene svært gode, samtidig som parkasen er fullstendig vind og vanntett.  Den tåler også juling, slitestyrken og kvaliteten imponerer ved langtids røft bruk. Med vekslende vintervær i alt fra sprengkulde til sprutregn, er parkasen blitt en storfavoritt på korte og lange vinterturer, isfiske og postering i høyfjellet.

Dobbel hette for dobbel isolasjon

Gjennomtenkte detaljer

Insulator Pullover Parka:

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Da Krag møtte Jørgensen

Flere unike våpen ble utviklet og produsert ved Kongsberg Våpenfabrikk på slutten av 1800-tallet. Juvelen blant dem var Krag-Jørgensen-rifla, en sensasjon for sin tid, regnet som verdens beste rifle.
Samaya 2.5:

Fjærlett fransk telt

Samaya 2.5 er et ultralett og robust 4-sesongs kuppeltelt, der vekta blir holdt nede av gjennomtenkte materialvalg og enkel duk.
Barnes TTSX 120 gr 6,5mm:

Lovlig kobberkule

Til høsten er det lov å jakte med lettere homogene kuler. For kaliber 6,5x55 er 7,8 grams Barnes TTSX et av få alternativer.

På forsiden nå