MSR Windburner er et kostbart turkjøkken med en jevn brenner og et fantastisk keramisk belegg, som etter ett år er like glatt og godt. Settet har mange gode løsninger, men også noen mangler vi ikke er like godt fornøyd med.

Høykvalitets turkjøkken med mangler ⚃

MSR Windburner turkjøkken er av ypperste kvalitet og lar deg lage mat til hele familien, selv i heftig vær. Til den stramme prisen burde imidlertid en god oppbevaringsløsning og en piezo-tenner fulgt med.
06. november 2020

I fjor (J&F 7-19) testet vi Windburner Personal 1.0L. Den geniale og kompakte enheten har også medvirket i denne testen. Begge er nemlig en del av et lukket system, hvor man på godt og vondt, kun kan benytte brennere og kjeler med «Windburner-ring» på. De er dog bygget litt forskjellig. Mens Personal også er kompakt og rask, er Stove System Combo et mer vinglete system å pakke med seg, men særdeles godt å lage mye og god mat med.

Settet består av en brenner og en 2,5 liters gryte av aluminium med keramisk belegg, hvor en standard gassboks og brenneren får plass inne i gryta. I tillegg har settet Windburner Ceramic Skillet – en god stekepanne i samme materialutførelse som gryta. Sistnevntes «plass» i systemet er kun under Windburner Stock Pot gryta på 4,5 liter, og blir derfor et underlig tillegg når kompakthet er en del av Windburners idé og styrke.

MSR Stove System Combo

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Vintage Gun Scopes Weaver V7-W:

Blås nytt liv i gamle sikter

Hva med et nyoverhalt, tidsriktig sikte til din gamle klassiske rifle?

Test av Minox Allrounder 2-10x50

Tyske Minox er ute med en ny serie jaktsikter i mellomklassen. Vi har sett nærmere på Allrounder 2-10x50.
Test av CZ 457

Arven fra Brno 2

Mange kan huske Brno Modell 2, som nærmest var synonymet til salongrifle før årtusenskiftet. Produsenten har evnet å fornye seg, og dagens CZ 457 er en helt moderne salongrifle.

På forsiden nå