Test av Gipfel Tethys Ultradome 2+

Indiske Gipfel er en fersk produsent av telt- og klatreutstyr, som kan lykkes også her til lands, dersom de ordner opp i smårusket.
24. juli 2020

Det første man legger merke til er den noe spesielle teltstangen i fem segment, som går fra kortside til kortside. I tillegg kan teltet virke litt komplisert å slå opp. Det blir med tanken, for Tethys Ultradome går forbausende raskt å få opp i stram givakt, mye takket være romslige stangkanaler i kombinasjon med plastkroker.

Når alle stengene er i spenn, er teltet selvstående. Dette er alltid er en fordel når underlaget krever litt finjustering for å et tilstrekkelig flatt gulv, eller pluggfestet er dårlig. Bardunene er av den korte typen, men skal likevel ha skryt for å ha refleks (alltid fint når man surrer rundt i leirplassen om natta).


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Davide Pedersoli Black Widow er en lett salongrifle med brytemekanisme og moderne skjefte i kunststoff. Med kikkertsikte og lyddemper er det et fint treningsvåpen. Foto: Olaf Schjøll
Småviltrifle du kan folde:

Test av Davide Pedersoli Black Widow

En småviltrifle kan være god å ty til når fjellrypa sitter løst. Denne lette folderifla får fint plass i rypesekken.
Test av Blaser B2 2-12x50 ic. Foto: Olaf Schjøll
Termisk tilpasning fra Blaser:

Test av Blaser B2 2-12x50 ic

Blaser B2 er en ny serie kortere kikkertsikter laget for å ruve mindre med frontmontert termisk kamera, men fungerer også fint uten.
Vi har testet den superlette pakkrammesekken Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack. Foto: Dag Slettebø
Superlett pakkrammesekk:

Test av Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack

Seek Outside Unaweep 6300 er en svært lett pakkrammesekk som balanserer fint i det krevende skjæringsfeltet mellom vekt, komfort og holdbarhet.

På forsiden nå